Sådan Finder Du Ud Af Balancen I MTS-modemet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Balancen I MTS-modemet
Sådan Finder Du Ud Af Balancen I MTS-modemet

Video: Sådan Finder Du Ud Af Balancen I MTS-modemet

Video: Sådan Finder Du Ud Af Balancen I MTS-modemet
Video: Настройка на спутник с помощью Satfinder. Спутниковое МТС ТВ. 2024, Kan
Anonim

Et 3G-modem er en lille enhed til internetadgang, der fungerer i moderne 3G-netværk. Trådløs adgangstjenester tilbydes af de fleste af de kendte cellulære virksomheder, inklusive MTS. Alle brugere, der bruger modemer, har et spørgsmål om, hvordan man finder ud af balancen, fordi der ikke er nogen tilsvarende taster på enheden.

Sådan finder du balancen i MTS-modemet
Sådan finder du balancen i MTS-modemet

Nødvendig

mobiltelefon

Instruktioner

Trin 1

MTS præsenterer en specialtjeneste "Internet Assistant", som kan bruges af indehavere af både almindelige kontrakter og SIM-kort, der bruges som modem.

Trin 2

For at bruge denne tjeneste skal du først angive en bestemt adgangskode. Åbn topdækslet på modemet (det glider let mod USB-stikket). I en slags "lomme" vil der være et SIM-kort, der skal fjernes.

Trin 3

Sæt kortet i SIM-stikket på mobiltelefonen. Tænd for enheden. Indtast om nødvendigt den PIN-kode, der er trykt under beskyttelsestapen på plastkortet, hvor SIM-kortet oprindeligt blev isat.

Trin 4

Vent på registrering på netværket. Derefter skal du ringe * 111 * 25 # på tastaturet på din mobiltelefon og vente på SMS'en, hvor den adgangskode, der kræves for at indtaste assistenten, vil blive skrevet. Skriv det ned og husk. Hvis du ikke modtager en besked, skal du ringe til 1118 og følge instruktionerne på telefonsvareren.

Trin 5

Sæt SIM-kortet tilbage i modemmet. Tilslut enheden til din computer, opret forbindelse til Internettet. Gå til webstedet "Internet Assistant", hvor du indtaster din personlige konto ved hjælp af dit telefonnummer og den adgangskode, du modtager i SMS. Hvis du ikke kender dit nummer, skal det udskrives på det samme plastkort, som PIN-koden blev skrevet på.

Trin 6

I det åbne vindue på din personlige konto vises internetbalancen. I "Internetassistent" kan du administrere de tilsluttede tjenester, ændre takstplanen. Du kan også bestille en fordeling af udgifterne for en bestemt periode.

Anbefalede: