Hvordan Klipper Man Et SIM-kort?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Klipper Man Et SIM-kort?
Hvordan Klipper Man Et SIM-kort?

Video: Hvordan Klipper Man Et SIM-kort?

Video: Hvordan Klipper Man Et SIM-kort?
Video: Hvordan bruges en SIM-kort klipper? 2024, Kan
Anonim

Alle moderne SIM-kort er produceret på en sådan måde, at de allerede indeholder markeringer for at vælge den rigtige størrelse til din smartphone eller telefon. Gamle SIM-kort havde imidlertid ikke sådanne hjælpelinjer og krævede at skære dem ud alene. Naturligvis leverer kommunikationssaloner en service til fremstilling af et SIM-kort af den ønskede størrelse. Men denne service er urimeligt dyr. Derfor laver vi det nødvendige SIM-kort selv.

Hvordan klipper man et SIM-kort?
Hvordan klipper man et SIM-kort?

Instruktioner

Trin 1

Der er fire hoved-SIM-kortstandarder: SIM-kort i fuld størrelse, SIM, Micro SIM og Nano SIM. Alle afviger kun i størrelse og findes på denne liste efter størrelsesreduktion. Der var også gamle standarder for SIM-kort, hvor størrelsen af chippen også var forskellig. Et sådant kort er ikke længere egnet til at skære og fremstille et kort i den ønskede størrelse. Faktisk skal vi bare skære SIM-kortet ud af den ønskede størrelse. Diagrammet over de krævede dimensioner er vist i illustrationen.

Billede
Billede

Trin 2

For at klippe et SIM-kort ud og ikke bryde noget skal du bruge skarpe saks, en plastlineal og en tynd permanent markør. Lad os markere det ønskede skema på vores SIM-kort med en markør og skære den ønskede størrelse ud med en saks. En saks skal skære plasten godt og være meget skarp. Hvis saksen tygger på kortet, vil chippen sandsynligvis gå i stykker. Det er også uacceptabelt at bøje kortet på det sted, hvor chippen er placeret. Chippen er lavet af et meget skrøbeligt materiale, så den kan knække fra enhver forkert handling. Resten af processen er meget enkel og hurtig.

Trin 3

Forresten, hvis du pludselig har brug for en anden SIM-kortstørrelse igen, kan du bruge en adapter fra et mindre til et større format. Derudover, hvis der pludselig opstod en fejl, og kortet blev beskadiget, kan du nemt udveksle det i enhver kommunikationssalon, hvor din mobiloperatør er repræsenteret.

Anbefalede: