Sådan Fungerer GPS Tracker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fungerer GPS Tracker
Sådan Fungerer GPS Tracker

Video: Sådan Fungerer GPS Tracker

Video: Sådan Fungerer GPS Tracker
Video: Настройка GPS трекера 2024, Kan
Anonim

For nylig er enheder relateret til GPS-satellitter blevet meget populære: bil- og turistnavigatorer samt sporingsenheder - GPS-trackere. Sidstnævnte kan bruges både i godstransport og for ikke at bekymre sig om et barn eller et kæledyr og spore deres placering på specialiserede websteder eller ved punkter sendt til et mobilnummer.

GPS trackere
GPS trackere

Nødvendig

GPS-tracker, mobiltelefon, personlig computer

Instruktioner

Trin 1

GPS-tracker-betjening er enkel og kompleks på samme tid. Selve teknologien for brugeren af enheden ser meget enkel ud: en lille enhed, der kan sættes i en bil, gives til et barn eller hænges på en hundes krave, modtager data fra jordsatellitter om placeringen ved hjælp af en GPS-modtager og sender derefter disse data til et specialiseret websted på Internettet såvel som til tracker-ejers mobiltelefon. Ejeren kan spore hele stien langs kortet på webstedet online fra enhver enhed (tablet, personlig computer eller telefon).

Trin 2

Teknisk set er alt lidt mere kompliceret. Tracker kan ikke fungere uden et SIM-kort, der er forudinstalleret i det, som via GPRS (mobilt internet) sender oplysninger om placeringer på kortet til din mobiltelefon og til specialiserede websteder. Takket være sporet oprettet på webstedet kan du ikke kun bestemme enhedens placering, men også spore hele stien (for eksempel på denne måde kan du finde ud af, om barnet springer over skolen). Funktionen til at gemme ruten er også nødvendig for folk, der er involveret i godstransport, for at spore værdifulde varer undervejs.

Trin 3

I tilfælde, hvor der ikke er nogen måde at fange GPS-signaler (høje skyer, regn, lukket rum), er trackere forbundet til GSM-netværk. Dette giver en mere udtalt fejl ved at finde trackeren, men den beregnes som kun 100-150 meter.

Trin 4

Når man afviger fra ruten, kan trackerens ejer aktivere funktionen til at lytte til lyde omkring trackeren. Mikrofonen er ikke særlig stærk, så du kan kun høre, hvad der sker meget tæt på enheden, men nogle gange er dette meget betryggende for forældre, der er bekymrede for deres børn. Derudover kan GPS-trackeren også udføre "SOS-knap" -funktionerne. Det er yderst praktisk til kommunikation i tilfælde, hvor det ikke er muligt at bruge en mobiltelefon. Det påkrævede telefonnummer er hamret ind i trackerens hukommelse på forhånd, så er det nok at trykke på kun en knap. Derudover kan du tilføje 2-3 numre mere for at kunne bruge trackeren som en ekstra mobiltelefon.

Trin 5

De fleste GPS-trackere kører på batterier, så glem ikke at genoplade sidstnævnte. Jo oftere signalet fra enheden sendes, jo hurtigere tømmes batteriopladningen. Batteriet plantes også ved hjælp af yderligere funktioner: en vibrations- og faldsensor, en alarmknap og lytning til baggrundslyde.

Anbefalede: