Sådan Indstilles En Melodi Til En Abonnent

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Melodi Til En Abonnent
Sådan Indstilles En Melodi Til En Abonnent

Video: Sådan Indstilles En Melodi Til En Abonnent

Video: Sådan Indstilles En Melodi Til En Abonnent
Video: Sådan tilknytter du en abonnent til dit abonnement 2024, April
Anonim

Brug af mobiltelefon skal være behageligt og behageligt. Til dette formål kan du for eksempel indstille en melodi til abonnenten, så du med hvert opkald nøjagtigt kan identificere den, der ringer op. Moderne mobiltelefoner kan tilpasses meget og gør det nemt at personalisere din kontaktliste.

På moderne telefoner kan du indstille en melodi til abonnenten
På moderne telefoner kan du indstille en melodi til abonnenten

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din telefon giver dig mulighed for at indstille en ringetone til en abonnent, da du i nogle modeller, der blev frigivet for mere end 5 år siden, ikke kan indstille en ringetone til individuelle kontakter. I dem kan du kun indstille en generel melodi til alle opkald. Du kan finde ud af det i instruktionerne til enheden eller ved at studere menuen for kontaktindstillinger.

Trin 2

Find den tilsvarende mulighed i telefonens menu. For at gøre dette skal du gå til punktet "Indstillinger" og derefter vælge "Lydindstillinger". I denne undermenu kan du udføre forskellige manipulationer med lyden: skru ned og skru op for lydstyrken, aktiver en vibrationsalarm, vælg advarselssignaler osv. Vær opmærksom på emnet "Opkaldssignaler". Klik på den, hvorefter du bliver bedt om at vælge en af standardmelodierne eller at sætte en melodi på abonnenten fra et flashkort.

Trin 3

Hvis der ikke er nogen filer på hukommelseskortet, men du vil lægge en bestemt melodi, skal du først downloade det. Overfør det i MP3-format fra din computer via USB-kabel eller download det fra det mobile internet. Derefter vil de downloadede filer være tilgængelige for installation som en ringetone. Kontroller, om signalet lyder godt og er højt og tydeligt nok.

Anbefalede: