Sådan Tilsluttes En Subwoofer Til El-højttalere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Subwoofer Til El-højttalere
Sådan Tilsluttes En Subwoofer Til El-højttalere

Video: Sådan Tilsluttes En Subwoofer Til El-højttalere

Video: Sådan Tilsluttes En Subwoofer Til El-højttalere
Video: Fixer Min SUBWOOFER! (Bliver Ca 3 Gange Højere) 2024, Kan
Anonim

Aktive højttalere har deres egen forstærker, så det er ret besværligt at forbinde dem til en subwoofer og kræver en individuel tilgang. I denne henseende kontrolleres enhedernes kompatibilitet oprindeligt, og først derefter udføres processen med at kombinere dem.

Sådan tilsluttes en subwoofer til el-højttalere
Sådan tilsluttes en subwoofer til el-højttalere

Instruktioner

Trin 1

Find ud af, om din eksisterende subwoofer kan tilsluttes strømforsynede højttalere. For at arbejde sammen skal begge lydenheder have dobbelt stereoudgang og strømkanaler. Ellers bliver din virksomhed ikke kronet med succes. Det skal bemærkes, at aktive højttalere ikke har brug for yderligere software, når en subwoofer tilsluttes dem direkte.

Trin 2

Køb et lydkabel "pigtail" med et dobbelt RGB-stik, der populært kaldes en "tulipan", på radiomarkedet eller i en specialiseret akustikbutik. I dette tilfælde skal kablet på den anden side repræsenteres af bare ledninger.

Trin 3

Tilslut RPG-ledninger til højttalere og subwoofer. De aktive højttalere er forbundet via "tulipan" og subwooferen - gennem et specielt stik til tilslutning af passive højttalere. I dette tilfælde er det nødvendigt at observere polariteten | R | L || R | L | ellers fungerer systemet ikke. Hvis subwooferens forbindelseskanal ikke er af "latch" -type, men et "cinch" -stik, anvendes et dobbelt lydkabel med dobbelt RGD-stik i begge ender.

Trin 4

Tilslut subwooferen til lysnettet, mens de aktive højttalere fungerer i passiv tilstand. Ellers, hvis højttalerne får strøm, kan der opstå en konflikt med forstærkende systemer, som vil føre til baggrunden for lydgengivelse eller svigt af de akustiske enheder.

Trin 5

Tilslut subwooferen til en personlig computer via en speciel output, og kontroller akustikens ydeevne. Hvis lyden ikke vises, skal du gå til menuen "Lydstyrkeindstillinger" eller "Mixerindstillinger" og kontrollere korrespondancen mellem de lydafspilningsenheder, der er angivet i dem, samt andre lydstyrkeparametre. Du kan også kontrollere overholdelsen af lyddriverne i afsnittet "Systemegenskaber" - "Enhedshåndtering".

Anbefalede: