Sådan Installeres Kortet I Navigatoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Kortet I Navigatoren
Sådan Installeres Kortet I Navigatoren

Video: Sådan Installeres Kortet I Navigatoren

Video: Sådan Installeres Kortet I Navigatoren
Video: Navitel MR450 GPS - обзор видеорегистратора с камерой заднего вида, тест, отзывы, установка. 2024, Kan
Anonim

I øjeblikket står mange ejere af navigatorer over for en sådan situation, at deres kort i navigatoren er forældet eller simpelthen har brug for et kort over en anden region i landet. Præcis for hurtigt at kunne udskifte det gamle kort med et nyt eller opdatere det, sælges der forskellige typer elektroniske kort i elektronikbutikker. Grundlæggende sælges kort til navigatoren på specialdiske eller flashdrev.

Sådan installeres kortet i navigatoren
Sådan installeres kortet i navigatoren

Instruktioner

Trin 1

For at installere et nyt kort over regionen i din GPS-navigator skal du købe en specielt optaget version af kortet på en disk og derefter installere det på din computer ved hjælp af en bestemt software udviklet specielt til dette formål.

Trin 2

Når du har uploadet dit kort til din computer, kan du nemt installere det på selve navigatoren. Oftest sælges kort til navigatoren på et specielt flashdrev, der straks indsættes i navigatoren og giver dig mulighed for at arbejde kontinuerligt med kortet. Således vil enhver installation af kortet fra transportøren tage dig et par minutter. Men sådanne licenserede kort er ret dyre og kræver en aktiveringskode, som du muligvis ikke modtager med kortet, og så bliver du nødt til at købe den via internettet for elektroniske penge.

Trin 3

Hvis du har downloadet den elektroniske version af kortet til din computer, vil metoden med udskiftning af den grafiske skal på computeren passe dig til installation i navigatoren. Du logger ind på Windows-vinduet som normalt, men så skal du gå til shell-menuen fra producenten. Denne metode betragtes som mere foretrukken for uerfarne computerbrugere, og hvem forstår, hvad han skal gøre.

Trin 4

Denne type kortupload til navigatoren ved hjælp af et specielt program med computersoftware giver flere brugere mulighed for at registrere og indtaste en licenskode på samme tid. Derudover kan du derudover downloade en ny grafisk skal til din navigator, der erstatter den gamle. Det er også muligt at downloade specielle plugins på Internettet, der giver dig mulighed for at starte dine kort i navigatoren meget hurtigere og mere bekvemt.

Trin 5

Nu på Internettet er der mange forskellige grafiske samlinger til kort, som er lige velegnede for de fleste navigatorer og tilføjer nye funktioner og applikationer til din navigator.

Anbefalede: