Sådan Blokeres Et MTS SIM-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blokeres Et MTS SIM-kort
Sådan Blokeres Et MTS SIM-kort

Video: Sådan Blokeres Et MTS SIM-kort

Video: Sådan Blokeres Et MTS SIM-kort
Video: Sådan indsætter du et simkort 2024, April
Anonim

Hvis du har mistet din telefon eller ikke længere vil bruge det nummer, du havde, skal du blokere SIM-kortet. Dette er nødvendigt, så uautoriserede personer ikke kan bruge dit SIM-kort. I en sådan situation har MTS-abonnenter 3 handlingsmuligheder.

Der er 3 måder at blokere MTS SIM-kortet på
Der er 3 måder at blokere MTS SIM-kortet på

Er det nødvendigt

  • Computer med internetadgang
  • Telefon, pasdata

Instruktioner

Trin 1

MTS SIM-kortet kan blokeres via tjenesten "Internet Assistant". For at gå ind i "Internet Assistant" skal du gå til siden https://ihelper.mts.ru/selfcare/ og indtast dit mobiltelefonnummer og adgangskode i de relevante felter. På venstre side af vinduet, der åbnes, vil du se en menu. En af menusektionerne kaldes "Nummerblokering". For at indstille en adgangskode skal du ringe * 111 * 25 # på din mobiltelefon og følge systemets instruktioner. Det vil sige, hvis dit SIM-kort ikke er med dig, og du ikke har angivet en adgangskode til at indtaste "Internet-assistent" tidligere, vil du ikke kunne bruge denne service

Trin 2

Du kan kontakte MTS Contact Center. Hvis du har en anden telefon med et MTS SIM-kort ved hånden, skal du ringe til 0890. Hvis du ringer fra en fasttelefon eller fra en telefon fra en anden mobiloperatør, skal du ringe til 8 800 333 08 90. Vent på forbindelsen til operatøren, fortæl grunden til at blokere SIM-kortet og navngive dine pasoplysninger. Dit nummer vil blive blokeret med det samme.

Trin 3

Den tredje måde at blokere et MTS SIM-kort på er at gå til nærmeste kommunikationssalon. Når du har vist dit pas, blokeres dit SIM-kort. Også i salonen kan du få et andet SIM-kort med dit tidligere nummer, saldo og alle de tjenester, der var forbundet tidligere. Gendannelse af SIM-kort er gratis.

Anbefalede: