Sådan Installeres Navitel På Navigatoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Navitel På Navigatoren
Sådan Installeres Navitel På Navigatoren

Video: Sådan Installeres Navitel På Navigatoren

Video: Sådan Installeres Navitel På Navigatoren
Video: Navitel Navigator 9.13.66 для Windows CE, с картами Q1 2021. 2024, April
Anonim

Navitel er et navigationssystemsoftware udviklet af CNT CJSC til brugere af GPS-navigatorer, kommunikatorer og andre mobile enheder. Programmet indeholder et detaljeret kort over Rusland, giver en detaljeret tredimensionel visning af veje og motorveje, infrastrukturfaciliteter, tilbyder yderligere information for den bedste orientering et ukendt sted.

Sådan installeres Navitel på navigatoren
Sådan installeres Navitel på navigatoren

Instruktioner

Trin 1

Normalt sælges GPS-navigatorer med forudindlæste versioner af kort og navigationssoftware. Nogle bilister skal dog installere yderligere kort, der ikke er inkluderet i dette program. Også ejere af navigatorer stræber ofte efter at kombinere flere navigationsprogrammer på en enhed for at gøre det nemmere at bruge.

Trin 2

Der er to måder at installere Navitel på navigatoren. Køb et officielt licenseret program Navitel med kort, og installer det på din navigator ved at følge instruktionerne trin for trin.

Trin 3

Download Navitel-kort til din computer. Tilslut din navigator eller USB-stick med navigationssoftware til din computer via USB-kabel. Opret en separat mappe i enhedens rod med programmet, hvor du skal downloade yderligere kort. Ændr ikke noget i de andre mapper, og læg ikke noget i dem. Brug udelukkende den nyoprettede mappe.

Trin 4

I den nye mappe skal du oprette en anden mappe til det kort, du vil føje til programmet. Flyt de downloadede Navitel-kort til den nye mappe under kortene. I navigatorprogrammet skal du vælge menupunktet "Åbn Atlas" og oprette en mappe til det nye atlas (normalt er der et ikon med en mappe i bunden eller øverst i vinduet). I vinduet, der åbnes, skal du angive stien til mappen med det nye kort, klikke på det og angive kommandoen "Opret atlas"

Trin 5

Når indekseringen er færdig, skal du klikke på fluebenet. Når du bruger et nyt kort, skal du blot vælge det fra listen over atlasser.

Trin 6

Eller download Navitel-kort til din computer fra uofficielle websteder. Husk at ved at installere dem på din navigationsenhed risikerer du ikke kun orienteringskvaliteten, men også komforten ved bevægelse, navigatoren selv og din computers sikkerhed.

Anbefalede: