Sådan Vises Et Billede Fra En Computer Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vises Et Billede Fra En Computer Til Et Tv
Sådan Vises Et Billede Fra En Computer Til Et Tv

Video: Sådan Vises Et Billede Fra En Computer Til Et Tv

Video: Sådan Vises Et Billede Fra En Computer Til Et Tv
Video: How To Cast Computer to TV - How To Cast Your PC To Your TV - Screen Mirror PC Windows 10 to TV 2024, Marts
Anonim

Hjemmecomputere er tidligere designet til at blive tilsluttet fjernsyn. En moderne bil fungerer sammen med en skærm, men hvis du ønsker det, kan du slutte den til et tv.

Sådan vises et billede fra en computer til et tv
Sådan vises et billede fra en computer til et tv

Instruktioner

Trin 1

Afbryd strømmen til tv'et og computeren og alle enheder, der er tilsluttet dem. Afbryd antennen fra tv'et, hvis den deles.

Trin 2

Hvis du bruger en bærbar computer, skal du kigge på bagsiden af den bærbare computer efter et cirkulært stik, der ligner det, der bruges til et PS / 2-tastatur eller en mus, men med fire ben i stedet for seks. Hvis der er en, kan computeren sluttes til et tv. Køb en speciel adapter, der konverterer et S-videosignal til et sammensat videosignal. Server det på tv'et.

Trin 3

Hvis du ikke kan finde en sådan adapter på markedet, skal du lave den selv. Brug ben 1 og 2 som generelle ben. Signalet på pin 3 bærer luminans og synkroniseringsinformation, men ikke krominans. Det kan føres til tv'et uden yderligere forbindelser, men billedet bliver sort og hvidt. For at gøre den farvet skal du bruge pin 4, som har krominansunderbærere. De skal tilføres tv'et ikke direkte, men gennem en kondensator med en kapacitet på flere hundrede picofarads. Hvis det ønskes, kan det vælges til den bedste billedkvalitet. Hvis der ikke er noget S-Video-stik, kan det laves af et stik fra et beskadiget tastatur eller en mus ved at fjerne unødvendige ben.

Trin 4

På en stationær computer skal du udskifte grafikkortet med et specielt kort, der er udstyret med et videoudgang. Det kan være S-Video, som en bærbar computer eller RCA, som en almindelig videobåndoptager eller DVD-afspiller. I det første tilfælde skal du sende signalet til tv'et som beskrevet ovenfor, i det andet - direkte.

Trin 5

Selve tv'et kan udstyres med et SCART-stik. I dette tilfælde skal du anvende et signal via RCA-SCART-adapteren, eller når du har købt det relevante stik, skal du bruge følgende kontakter: 17 - fælles, 20 - input.

Trin 6

Tilslut antennen til tv'et igen, og sæt strøm på alle enheder. Tænd for tv'et, og indstil det til AV-tilstand fra fjernbetjeningen. Hvis den har flere indgange, skal du vælge den, som computeren er tilsluttet. Tænd for computeren - hvis billedet vises med det samme både på skærmen og på tv'et, behøver du ikke gøre noget yderligere. Et sådant grafikkort vil producere et sammensat videosignal i Linux, DOS, Windows og ethvert andet operativsystem. Hvis billedet kun vises på skærmen, er det kun muligt at vise billedet på tv'et efter installation af driveren. Dette kan normalt kun gøres på Windows.

Anbefalede: