Sådan Overføres Et Billede Fra En Computer Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Et Billede Fra En Computer Til Et Tv
Sådan Overføres Et Billede Fra En Computer Til Et Tv

Video: Sådan Overføres Et Billede Fra En Computer Til Et Tv

Video: Sådan Overføres Et Billede Fra En Computer Til Et Tv
Video: How to Transfer Data between computer or Laptop to TV (2020). 2024, April
Anonim

Tv med stor skærm er mærkbart billigere end computerskærme i lignende størrelse. Nogle computere er i stand til i første omgang at vise et billede på en tv-skærm, mens andre kræver forbedring for dette.

Sådan overføres et billede fra en computer til et tv
Sådan overføres et billede fra en computer til et tv

Instruktioner

Trin 1

Kontroller, om dit tv har et HDMI-, DVI- eller VGA-stik. Hvis der er en, der matcher en af grænsefladerne på computerens videokort, skal du købe en tilslutningsledning af den relevante standard og tilslutte tv'et til computeren i stedet for skærmen. Hvis der er et stik af en standard på tv'et og på computeren en anden, kan du udskifte grafikkortet i sidstnævnte (hvis det er desktop).

Trin 2

Hvis dit tv kun har en sammensat videoindgang, skal du inspicere videokortet for et RCA- eller S-Video-stik. Den anden findes oftest på bærbare computere. På stationære computere er der normalt hverken den ene eller den anden - så bliver du også nødt til at udskifte grafikkortet.

Trin 3

Tilslut tv'et direkte til et videokort med et outputstik af RCA-typen og til et kort med en S-videoudgang via en speciel adapter. I mangel af en sådan adapter skal lysstyrkesignalet føres direkte til tv'et og synkroniseringssignalet gennem en keramisk kondensator med en kapacitet på ca. 0,01 mikrofarader. Derefter skal det vælges mere nøjagtigt, så billedet på den ene side ikke sløres, og på den anden side forstyrres ikke synkroniseringen (visuelt manifesterer dette sig i form af billedinstabilitet, især med en skarp ændring i lysstyrke).

Trin 4

I en bærbar computer skal videoudgangen konfigureres. For at gøre dette skal du indtaste CMOS-konfigurationsprogrammet (på bærbare computere er dette normalt ikke "Del" -tasten, som på stationære maskiner, men "F2" -tasten), find menupunktet "Video out" og aktiver den relevante tilstand, og vælg også farvesystemet, der understøttes af dit tv (PAL eller NTSC). Hvis begge understøttes, er det bedre at tænde det andet, for så vil billedhastigheden være højere, og det flimrende (på et CRT-tv) vil være mindre synligt.

Trin 5

Det kan ske, at billedet vises korrekt på monitorskærmen, men intet er synligt på tv'et. Kontroller først, om du har valgt det input, du har brug for. Hvis du har prøvet alle input, og der stadig ikke er noget billede, stødte du på et grafikkort, der ikke begynder at producere et videosignal med det samme, men først efter at have lanceret et specielt program. Download det fra kortproducentens websted. Bemærk, at der næsten ikke findes sådanne værktøjer til Linux.

Trin 6

Indstil opløsningen til lav, og al teksten på tv-skærmen vil være stor og klar. Men stadig, i tilfælde hvor du har brug for at arbejde med tekst, skal du bruge en skærm i stedet for et tv.

Anbefalede: