Sådan Finder Du Ud Af Telefonnummeret På En Adresse I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Telefonnummeret På En Adresse I Moskva
Sådan Finder Du Ud Af Telefonnummeret På En Adresse I Moskva

Video: Sådan Finder Du Ud Af Telefonnummeret På En Adresse I Moskva

Video: Sådan Finder Du Ud Af Telefonnummeret På En Adresse I Moskva
Video: Москва слезам не верит 1 серия (FullHD, драма, реж. Владимир Меньшов, 1979 г.) 2024, April
Anonim

Mange mennesker har brug for at finde ud af et telefonnummer på en adresse i Moskva. Selv i sovjetiske tider var der informationsskranke, hvor information om bybefolkningen blev udstedt mod et bestemt gebyr, en adresse var normalt ikke nok til ikke kun at finde ud af adressen, men også information om navn og patronym osv. Loven om beskyttelse af personoplysninger har foretaget tilpasninger af livet, og nu er personlige oplysninger under lås og nøgle. På Internettet er der dog et stort antal tjenester, der giver dig mulighed for hurtigt og hurtigt at få de oplysninger, du har brug for.

Sådan finder du ud af telefonnummeret på en adresse i Moskva
Sådan finder du ud af telefonnummeret på en adresse i Moskva

Instruktioner

Trin 1

Disse projekter søger efter et stort antal internetkilder. Indstil søgeparametrene (adresse), og du modtager ikke kun det telefonnummer, der er registreret på den angivne adresse, men også delvise oplysninger om den person, der bor der.

Trin 2

For eksempel i en søgemaskine https://www.hella.ru/code/poisk.htm gratis og uden registrering kan du nemt finde ud af telefonnummeret efter adressen og endda navnet på virksomheden eller organisationen. Find den ønskede by i menuen til venstre, og klik på den

Trin 3

Da du forsøger at finde ud af telefonnummeret efter adressen, skal du lade kolonnen "Telefonnummer" være tom. Indtast gadenavnet. Ejerens efternavn kan også være tomt. Klik på knappen "Søg".

Trin 4

Der åbnes et vindue, hvor du skal angive en mere præcis adresse. Indtast husnummer, bygning og lejlighedsnummer. Klik på knappen "Søg" igen. Derefter modtager du resultaterne af den søgning, der er udført til din forespørgsel.

Trin 5

Moskva telefonkatalog https://phone.desk.ru/tel.asp?city=m#c tilbyder de samme tjenester. Udfyldningsprincippet for at opnå de krævede oplysninger er identisk

Trin 6

Næste telefonbog https://bigphonebook.ru/index.html?v=1 tilbyder en omfattende liste over telefonnumre og adresser. På den side, der åbnes, vil du se fanen "Find" med "Hvad?" og hvor?". Indtast i "Hvad?" navnet på en organisation, butik eller "boligbygning"

Trin 7

Indtast i "Hvor?" bynavn, gade, hus og lejlighedsnummer. Klik på "Videresend!" Hvis de foreslåede søgemuligheder er for omfattende eller ikke falder sammen, skal du markere afkrydsningsfeltet "Mere præcist" i højre side af fanen og klikke på "Videresend!" Igen. Du modtager telefonnumre registreret på denne adresse, og du kan også se det fundne objekt på kortet. Hvis en organisation eller virksomhed er placeret på denne adresse, vil du se e-mail og webstedsadresse.

Anbefalede: