Sådan øges Signalstyrken

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Signalstyrken
Sådan øges Signalstyrken

Video: Sådan øges Signalstyrken

Video: Sådan øges Signalstyrken
Video: Sådan indstilles zone 1 til pumpestyring på COMFORT IP styreboksen 2024, Kan
Anonim

En bestemt kategori af brugere er utilfredse med signalkvaliteten på deres eget trådløse adgangspunkt. Dette problem kan løses uden at ty til at købe dyrt udstyr.

Sådan øges signalstyrken
Sådan øges signalstyrken

Er det nødvendigt

  • - TV-antenne
  • - metaltråd.

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du bare prøve at flytte din Wi-Fi-router. Mange mennesker installerer dette udstyr på svært tilgængelige steder, for eksempel på en computersystemenhed eller på en vindueskarm.

Trin 2

Hvis du har brug for at styrke signalkvaliteten i et bestemt rum, skal du flytte Wi-Fi-routeren ind i den. Desværre løser denne metode ikke problemet med dårligt signalniveau i flere rum på én gang.

Trin 3

Brug flere værktøjer til at øge hotspots globale Wi-Fi-signalområde. Prøv først at købe en ekstra antenne. Mange Wi-Fi-routere har en eller to standardantenner. Køb en større antenne og tilslut den til enheden.

Trin 4

Hvis denne procedure ikke er mulig, skal du forstærke de eksisterende antenner. Sluk Wi-Fi-routeren, og skru antennen af (hvis den kan fjernes). Fjern noget af isoleringen fra den øverste ende af antennen.

Trin 5

Find en ubrugt indendørs tv-antenne. Dens størrelse og form spiller ikke en særlig rolle. Tilslut begge antenner med en metaltråd. Saml routeren, og tænd den.

Trin 6

Hvis du ikke har fundet en indendørs antenne, men du har en stationær computer, kan du tilslutte ledningen fra routerantennen til computerens systemenhed. Hvis du er bange for kortslutning eller andre skader på antennen, skal du fjerne dækslet til systemenheden. Og til det, tilslut ledningen igen.

Anbefalede: