Sådan Reflekteres Et MTS-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reflekteres Et MTS-modem
Sådan Reflekteres Et MTS-modem

Video: Sådan Reflekteres Et MTS-modem

Video: Sådan Reflekteres Et MTS-modem
Video: MTS Connect Manager - интернет соединение разорвано, решение проблемы 2024, Kan
Anonim

USB-modemer, der sælges under varemærket tilhørende mobiloperatøren MTS, er designet til kun at fungere med SIM-kortet fra dette firma. Hvis brugeren ønsker at skifte operatør og indsætter et andet kort i enheden, fungerer det ikke. Men denne situation kan rettes fuldstændigt.

Sådan reflekteres et MTS-modem
Sådan reflekteres et MTS-modem

Er det nødvendigt

  • - programmer til at blinke
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Når du køber et USB-modem, skal du tage modeller designet til at arbejde med alle SIM-kort. Men hvis du allerede har købt en enhed fra MTS, og du har brug for en anden operatørs tjenester, skal modemmet være låst op og fjerne alle begrænsninger fra det. Du skal være opmærksom på, at disse begrænsninger er kunstige og ikke er en funktion af selve enheden. Ved at udskifte softwaren på den kan du arbejde med SIM-kort fra enhver operatør.

Trin 2

For at låse modemet op skal du bruge DC-oplåsningsprogrammet, som du kan finde på nettet. Download det, indsæt derefter et USB-modem med et SIM-kort fra en anden operatør i computeren og installer det originale kommunikationsprogram fra MTS. Installationen starter automatisk.

Trin 3

Efter installationen bliver du bedt om en 4-cifret kortkode, indtast den. Derefter vil de bede om en 16-cifret kode, som svar på dette, lukke kommunikationsprogrammet og køre DC-oplåser. Vælg ZTE-datakort i feltet Vælg producent. I feltet Vælg model - Autodetect (anbefales).

Trin 4

Klik på knappen med forstørrelsesglasset, programmet begynder at søge og registrere modemet. Efter at have fundet enheden i feltet til visning af information, i bunden af programmet, blandt andre linjer, vises status for modemet - Låst.

Trin 5

For at låse modemmet op skal du klikke på knappen Låsning op og derefter låse op. Derefter kan din enhed bruges med SIM-kort fra enhver mobiloperatør.

Trin 6

Efter oplåsning af modemmet forbliver det gamle kommunikationsprogram på det, hvilket ikke altid er praktisk. En god mulighed er at bruge firmwaren med det meget praktiske HUAWEI Modem Micro-program. Det fungerer med operativsystemer Windows XP, VISTA, 7, velegnet til modemer: HUAWEI E150, E156, E160, E173, E220, E1550, E1750. For at blinke, skal du tilslutte enheden uden et SIM-kort (dette er vigtigt!). Vent, indtil alle drivere er installeret (hvis modemet ikke har været tilsluttet før). Kør firmwareprogrammet, accepter standardaftalen om brug og klik på knappen Næste.

Trin 7

Når programmet registrerer modemet, skal du klikke på knappen Næste igen. Klik på Start i det nye vindue. Det blinkende program, der er gemt i hukommelsen på modemet, begynder. Det ser ganske truende ud - enheden popper, indikatorlampen blinker. Mens programmet kører, skal du ikke lukke det, slukke for computeren, fjerne modemet eller køre andre applikationer. Alt dette kan føre til svigt i enheden. Når programmet er færdigt, skal du fjerne modemet, indsætte SIM-kortet til den operatør, du har brug for, i det og begynde at arbejde.

Anbefalede: