Sådan Bruges Din Telefon Som Et Wi-Fi-hotspot

Sådan Bruges Din Telefon Som Et Wi-Fi-hotspot
Sådan Bruges Din Telefon Som Et Wi-Fi-hotspot

Video: Sådan Bruges Din Telefon Som Et Wi-Fi-hotspot

Video: Sådan Bruges Din Telefon Som Et Wi-Fi-hotspot
Video: SYNC® Connect с точкой доступа Wi-Fi Обзор | SYNC 3 How-To | Форд 2024, April
Anonim

Oprettelse af forbindelse til en telefon, der er forbundet til internettet, sker via Wi-Fi. Dette kan være meget praktisk i en række tilfælde. For eksempel, hvis du har et ustabilt netværk i din dacha, kan du finde et sted i nærheden et punkt, hvor der vil være det bedste signal. Der lægger du din telefon, og den giver relativt stabilt internet.

Sådan bruges din telefon som et Wi-Fi-hotspot
Sådan bruges din telefon som et Wi-Fi-hotspot

For at konfigurere telefonen til at fungere som et Wi-Fi-adgangspunkt skal du bare navigere i det mindste lidt i menuen på din smartphone. Normalt kan brugere nemt afslutte denne opgave første gang alene.

Gå til menuen på din telefon, vælg indstillingsafsnittet. I indstillingsafsnittet er vi også interesseret i varen. Afsnittet indeholder desuden fanen Modemtilstand. Gå til dette afsnit og se fanen Wi-Fi-router. Vi går videre til dette afsnit, og der ser vi funktionen til at aktivere eller deaktivere samt grundlæggende indstillinger.

Vi oversætter skyderen til "aktiver" -positionen. En menu med yderligere indstillinger åbnes. Der er det fortsat at indtaste adgangskoden for at få adgang til distributionen fra smartphonen og det ønskede login. Indstil også arbejdstid for distributionen.

Nu tager vi den anden smartphone og finder netværket, hvis distribution vi netop har organiseret. Indtast adgangskoden, og opret forbindelse. Fra nu af kan vi bruge internettet fra den første telefon til den anden smartphone.

Den samme funktion kan realiseres af individuelle enheder, der sælges af hver teleoperatør. Disse enheder har en meget begrænset funktionalitet, så det er meget mere rentabelt at bruge en gammel, dårlig smartphone som modem og adgangspunkt end at betale for meget til en anden, ikke den mest bekvemme ekstra enhed.

Anbefalede: