Sådan Bruges Din Tablet Som Skærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Din Tablet Som Skærm
Sådan Bruges Din Tablet Som Skærm

Video: Sådan Bruges Din Tablet Som Skærm

Video: Sådan Bruges Din Tablet Som Skærm
Video: Android Kursus: Lektion 4 - Sådan bruger du skærmen 2024, April
Anonim

Computerteknologi har mange funktioner, og tilstedeværelsen af standarder tillader synkronisering af forskellige enheder. For eksempel, hvis en bærbar skærm eller computerskærm går ned, kan en tablet-pc erstatte skærmen.

Sådan bruges din tablet som skærm
Sådan bruges din tablet som skærm

Instruktioner

Trin 1

Download appen. Der er mange muligheder, men de vigtigste er: Air Display-applikationen (tilslut tabletten til en iPad eller Mac), samt takket være dette program fungerer tabletten med en bærbar computer som en fuldgyldig skærm). For denne applikation skal du betale omkring 300-350 rubler; iDisplay-applikationen koster lidt mindre - ca. 170 rubler og hjælper dig med at bruge tabletten som en bærbar skærm; ved at downloade to applikationer på én gang - Xdisplay og Splashtop, kan du ganske enkelt konfigurere tabletten som en anden skærm (eller projektor). Begge ansøgninger betales også, og hver koster de samme 300-350 rubler.

Trin 2

Kontroller forbindelsen mellem både din pc og tablet til et af Wi-Fi-netværkene. Vælg den, du har brug for, fra listen, og opret forbindelse. Beslut en applikation til din tablet-computer, download den, du kan lide.

Trin 3

Download klienten til din personlige computer. Når applikationen er fuldt indlæst, skal du starte den. Husk, at når du udfører disse trin, skal du sørge for, at firewallen ikke forbyder det.

Trin 4

Start appen på din tablet, find den på listen, og vælg pc-navnet.

Trin 5

Brug skaleringsværktøjerne til at rette opløsningskvaliteten på din tablet. Træk derefter stikket ud og sæt det i igen for at gøre ændringerne mulige.

Trin 6

Du skal muligvis genstarte tabletten for at afslutte processen med at tilslutte tabletten som en ekstra skærm. Oplysninger om dette vises på displayet. Når alle ovenstående trin er gennemført, er berøringsskærmen klar til brug som en skærm.

Anbefalede: