Sådan Tilsluttes Lyd Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Lyd Til Et Tv
Sådan Tilsluttes Lyd Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Lyd Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Lyd Til Et Tv
Video: 24 Часа на КЛАДБИЩЕ ВЕДЬМ! ПРИЗРАК НЕВЕСТЫ похитил наших парней! Новый лагерь блогеров! 2024, Kan
Anonim

Højttalere indbygget i tv er ofte af middelmådig lydkvalitet. Du kan forbedre det ved at tilslutte eksterne højttalere. De kan tilsluttes på to måder: gennem en forstærker eller direkte.

Sådan tilsluttes lyd til et tv
Sådan tilsluttes lyd til et tv

Instruktioner

Trin 1

For at bruge den første metode skal du bruge tv-vedligeholdelsesevner og upåklagelig viden om sikkerhedsforanstaltninger. Sluk for fjernsynet, åbn det (udsæt det ikke for stød for ikke at bryde kinescope eller LCD-matrix) og derefter uden at røre kinescope, højspændingskablet såvel som dele af strømforsyningen, video forstærker, baggrundsbelysningsomformer (i et LCD-tv), linjescanning (og i et rør-tv - og andre dele), løsner ledningerne, der går til højttaleren, forlæng dem med et langt kabel og før dem derefter uden for tv'et at de ikke passerer ved siden af højspændingskredsløb. For et stereo-tv skal du køre kablerne fra begge kanaler udenfor. Luk derefter maskinens krop. Hvis du er usikker på dine evner, skal du overlade denne operation til en kvalificeret tekniker.

Trin 2

Overvej et højttalersystem med en impedans lig med eller større end den indbyggede tv-højttaler. Tilslut kablet, du bragte ud, til denne højttaler. Hvis impedansen for et system er lavere end for tv-højttaleren, men du har to, og deres samlede impedans overstiger dette tal, skal du slutte dem i serie. Hvis tv'et er stereo, skal du tilslutte en højttaler i stedet for hver af de indbyggede højttalere.

Trin 3

Den anden metode kræver ikke væsentlige kvalifikationer fra mesteren, men den involverer brugen af en ekstern forstærker og kræver, at tv'et har en lineær lydoutput. Fjern udgangssignalet fra RCA-stikkets lydudgang (krop - fælles ledning, central kontakt - lydudgang) fra DIN-stikket "Tapeoptager" (den midterste kontakt er almindelig og afhængigt af produktionsåret for tv'et, kan output enten være yderst til højre, enten den venstre kontakt) eller fra SCART-stikket (pin 3 - output, 4 - common).

Trin 4

Forbind signalet til forstærkerens indgang, hvor et RCA- eller DIN-stik kan bruges. Forbindelsesmetoden til disse stik er beskrevet ovenfor. Stereoforstærkeren har enten to RCA-stik eller en DIN, hvor en af de ekstreme kontakter bruges til indgangen til den rigtige kanal (hvilken afhænger af produktionsåret), og for den venstre er en kontakt placeret mellem kontakterne på den højre kanal og den fælles ledning. Hvis tv'et er mono, og forstærkeren er stereo, skal du slutte forstærkerens indgange (men ikke udgange!) Sammen.

Trin 5

Tænd for tv'et og, hvis det er til stede, en forstærker. I det andet tilfælde skal du først indstille lydstyrken på forstærkeren til minimum. Juster det derefter til det ønskede niveau.

Anbefalede: