Sådan Udsendes Lyd Fra Bærbar Computer Til Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udsendes Lyd Fra Bærbar Computer Til Tv
Sådan Udsendes Lyd Fra Bærbar Computer Til Tv

Video: Sådan Udsendes Lyd Fra Bærbar Computer Til Tv

Video: Sådan Udsendes Lyd Fra Bærbar Computer Til Tv
Video: Connect Computer to TV With HDMI With AUDIO/Sound 2024, April
Anonim

Nogle mobile computere har relativt svage lydsystemer. For komfortabel lytning til musik anbefales det at forbinde bærbare computere til eksterne enheder.

Sådan udsendes lyd fra bærbar computer til tv
Sådan udsendes lyd fra bærbar computer til tv

Er det nødvendigt

  • - Jack kabel - 2 RCA;
  • - HDMI-HDMI-kabel.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke har et separat højttalersystem, skal du bruge dit tv til at lytte til musik. Den beskrevne metode kan også være nyttig til transmission af lyd sammen med video. Kontroller tilstedeværelsen af Jack 3.5-porten på tv-kabinettet.

Trin 2

Køb et specielt kabel med Jack 3.5-stik i begge ender. Du kan også bruge en Jack - 2 RCA adapter. Tilslut lydoutputtet på din mobile computer til de valgte porte på dit tv.

Trin 3

Tænd for begge enheder. Efter indlæsning af operativsystemet skal du åbne programmet designet til at konfigurere lydkortet. Sørg for, at den port, du bruger, er aktiv. Juster det i overensstemmelse hermed. Vælg højttalertypen "Fronthøjttalere".

Trin 4

Find elementet "Lydkilde" i tv-menuen. Vælg den port, hvor du har oprettet forbindelse til den mobile computer. Åbn lydafspilleren, og start et vilkårligt spor. Juster equalizeren.

Trin 5

Du kan også overføre lyd fra en bærbar computer til et tv via HDMI-kanalen. Køb et kabel med den angivne port i begge ender. Brug den til at forbinde din mobile computer til dit tv.

Trin 6

I tv-indstillingerne skal du vælge denne port som lydmodtagerens hovedmodtager. Åbn Kontrolpanel på din mobiltelefon, og gå til menuen Hardware og lyd.

Trin 7

Klik på linket "Administrer lydenheder". I menuen "Afspilning" skal punktet "Højttalere" være aktivt. Klik på det andet tilgængelige ikon - HDMI-output. Klik på knappen Egenskaber. Aktiver emnet "Brug denne enhed".

Trin 8

Gå tilbage til den forrige menu, og klik på knappen "Standard". Start lydsporet og kontroller signalkvaliteten. Det er vigtigt at bemærke, at HDMI-kanalen er i stand til at bære et digitalt signal i høj kvalitet. Hvis du har et godt højttalersystem tilsluttet dit tv, skal du bruge denne kanal til at udsende lyd fra din mobile pc.

Anbefalede: