Sådan Oprettes Et Panasonic TV

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Panasonic TV
Sådan Oprettes Et Panasonic TV

Video: Sådan Oprettes Et Panasonic TV

Video: Sådan Oprettes Et Panasonic TV
Video: Ремонт микроволновки Panasonic NN-CD556N. 2024, Kan
Anonim

Før du kan nyde dine yndlings-tv-shows på dit nye Panasonic TV, skal det forudindstilles. Hvis det gøres korrekt, får du et godt billede og behagelig lyd til at se enhver video. De foreslåede indstillinger er egnede til de nyeste Panasonic-tv'er.

Sådan oprettes et Panasonic TV
Sådan oprettes et Panasonic TV

Instruktioner

Trin 1

Tag tv-fjernbetjeningen, og tryk på Menu-knappen. En liste med flere indstillingsmuligheder vises. Vælg installationselementet ved hjælp af tasterne "op" og "ned" på fjernbetjeningen, og tryk derefter på knappen "OK". I dette afsnit skal du aktivere Advance-funktionen (isfccc). For at gøre dette skal du flytte til ON-positionen ved hjælp af højre piletast. Tryk derefter på Retur-knappen og gå til hovedmenuen.

Trin 2

Vælg Billedindstillinger Billeder, og klik på knappen "OK". I denne menu er det nødvendigt at ændre placeringen af et antal indstillinger ved hjælp af "venstre" og "højre" taster. Gå til visningstilstand, og vælg Professionel 1. Indstil kontrast til 48 og farve til 33. Brug pil ned til at gå til det andet vindue til billedindstillinger. Vælg Avancerede indstillinger, og klik på OK.

Trin 3

Gå til indstillingerne for hvidbalance. Denne menu justerer hvidbalancen. Indstil "højre" og "venstre" taster for R-forstærkning skala til 10, for G-forstærkning - 8, for R-Cutoff - 2, for B-Cutoff - 1. Tryk derefter på Retur-knappen. Dernæst skal du justere farven på billedet ved at gå til menuen Farvestyring.

Trin 4

Sæt R-Hue til 3, G-Hue til 4, R-saturation til 3, G-Saturation til 11, B-Saturation til 8. Gå tilbage til hovedmenuen for billedindstillinger og gå til Gamma-punktet, hvor du indstiller positionen svarer til 2, 4. Gå derefter ud til hovedmenuen.

Trin 5

Gå til lydindstillinger. Her skal du indstille lydstyrke, lydtilstand, bas og diskant, balance og mere. I dette tilfælde er det nødvendigt at justere parametrene empirisk, da indikatorerne kan variere afhængigt af den akustiske tilstand i rummet. Hvis du bruger yderligere forstærkere og højttalere til tv-lyd, skal de også konfigureres i dette afsnit.

Anbefalede: