Sådan Tilsluttes To Tv'er Til Tuneren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Tv'er Til Tuneren
Sådan Tilsluttes To Tv'er Til Tuneren

Video: Sådan Tilsluttes To Tv'er Til Tuneren

Video: Sådan Tilsluttes To Tv'er Til Tuneren
Video: Sound Bar Setup - How To Set Up A Soundbar with HDMI, ARC, Optical 2024, April
Anonim

Mulighederne for moderne tv-tunere er næsten ubegrænsede. De kan bruges til at sende forskellige signaler til flere enheder på én gang. Det er meget vigtigt at vælge den rigtige tv-tuner for at udføre opgaverne.

Sådan tilsluttes to tv'er til tuneren
Sådan tilsluttes to tv'er til tuneren

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger en tv-tuner, skal du være opmærksom på flere aspekter. Hvis du vil bruge denne enhed sammen med moderne LCD- eller plasma-tv, skal du være opmærksom på den maksimale opløsning, der understøttes af tuneren. Kontroller, om digitale datalinks er tilgængelige, hvis det kræves.

Trin 2

En splitter kan bruges til at oprette forbindelse til en tv-tuner. Desværre påvirker tilslutning af denne enhed næsten altid billedkvaliteten negativt. Vælg en tv-tuner med flere videoudgangskanaler. Disse porte kan være S-Video, VGA, DVI og endda HDMI. Sørg for at kontrollere muligheden for at forbinde to tv på én gang til denne tv-tunermodel.

Trin 3

Tilslut den valgte tv-tuner til vekselstrøm og tilslut den til din computer. Normalt bruges USB-porten til dette. Tilslut antennekablet til det tilsvarende stik på tuneren. Installer softwaren, der fulgte med din enhed. Kør programmet, og konfigurer indstillingerne til TV-tuneren.

Trin 4

Tilslut nu tuneren til dine tv'er. For at gøre dette skal du bruge forskellige kanaler. Hvis den valgte enhed har to digitale udgange (DVI og HDMI), skal du bruge dem. Dette holder billedkvaliteten høj.

Trin 5

Tænd for begge tv'er. Åbn indstillingsmenuen for hver af dem, og gå til punktet "Signal kilde". Angiv det stik, som du tilsluttede tv-tuneren til. Tilslut lydkablet til de tilsvarende porte på tv'et. Bemærk, at de fleste af disse tunere kan bruges sammen med computerskærme. Husk, at tv-tuneren skal være permanent tilsluttet lysnettet.

Anbefalede: