Sådan Bruges Tv-tuneren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Tv-tuneren
Sådan Bruges Tv-tuneren

Video: Sådan Bruges Tv-tuneren

Video: Sådan Bruges Tv-tuneren
Video: Sådan bruges data fra sundhedsregistrene 2024, Kan
Anonim

Moderne personlige computere kan bruges som konventionelle fjernsyn. For at gøre dette skal du købe og tilslutte en speciel tv-tuner. De findes i forskellige typer: indbygget og ekstern.

Sådan bruges tv-tuneren
Sådan bruges tv-tuneren

Nødvendig

  • - TV-tuner - 1 stk.
  • - fiberoptisk kabel
  • - set-top box - 1 stk.

Instruktioner

Trin 1

En tv-tuner er en type tv-modtager designet til at gengive et tv-signal på en computerskærm. Først og fremmest skal du kontrollere, om din pc's bundkort har en indbygget tv-tuner. For at gøre dette skal du inspicere bagsiden af processoren visuelt. Outputtet har et lignende udseende med "stikket" til antennen på et konventionelt tv.

Trin 2

Hvis der ikke er nogen indbygget TV-tuner, skal du købe en. Hvis specifikationerne på din pc giver dig mulighed for at installere en indbygget tv-tuner, skal du købe en. Dette undgår unødvendige mekaniske skader på enheden. For en pc, der ikke har mulighed for at tilslutte den indbyggede tuner, kan du købe en ekstern TV-udgang og tilslutte den ved hjælp af det USB-kabel, der følger med sættet.

Trin 3

Tilslut tv-tuneren til din personlige computer. Indsæt softwaredisken i drevet. Operativsystemet registrerer automatisk ny hardware og beder dig om at installere drivere. Tryk på knappen for at bekræfte installationen. Når denne handling er afsluttet, skal du genstarte computeren, så ændringerne træder i kraft.

Trin 4

Der er to typer forbindelser mellem tv-signalkilden og computeren: direkte gennem en tv-tuner eller gennem en set-top-boks. Set-top-boksen giver dig mulighed for at optage tv-programmer og sætte et live program på pause og se det senere. Tilslut den infrarøde sender til en ledig USB-port på din computer og til en port på set-top-boksen. Dernæst oprettes en automatisk forbindelse. Genstart din computer. Hvis du tilslutter kablet direkte, skal du bare slutte kablet til tv-tuneren.

Trin 5

Gå til "Start" og klik på "Kør". Indtast kommandoen "TV-signalindstillinger" i den dialogboks, der vises. Indstil kanaler, og gem ændringer. Glad visning.

Anbefalede: