Sådan ændres Takst Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Takst Gratis
Sådan ændres Takst Gratis

Video: Sådan ændres Takst Gratis

Video: Sådan ændres Takst Gratis
Video: Sådan giver du dig selv ejer rank uden ejertool 2024, April
Anonim

Over tid kan teleoperatører muligvis få mere gunstige takstplaner for abonnenter. Derfor vil nogle kunder ændre deres nuværende takst og forbinde en anden i stedet. Denne satsning kan udføres på forskellige måder.

Sådan ændres takst gratis
Sådan ændres takst gratis

Instruktioner

Trin 1

MegaFon-abonnenter kan ændre deres nuværende takst gratis, hvis de bruger internet-selvbetjeningssystemet kaldet Service Guide. Når du er logget ind i systemet, skal du vælge emnet "Tarifændring" på fanen "Tariffer og tjenester". På listen skal du klikke på den takstplan, der passer dig, og bekræfte dit valg. Brugere kan til enhver tid besøge virksomhedens kontor eller kontakte MegaFon-abonnenttjenesten. En medarbejder hjælper dig med at vælge og aktivere en ny takst. Det er sandt, at den nye plan kun træder i kraft den første dag i den næste måned.

Trin 2

Operatøren "MTS" forsyner sine kunder med systemerne "Mobile Assistant" og "Internet Assistant". For at komme ind i det andet system skal du aktivere det ved at ringe til det gratis nummer 0870261. For at ændre taksten kan abonnenter også besøge servicecentret eller MTS-kommunikationssalonen.

Trin 3

I "Beeline" er der et styringssystem, takket være hvilket du kan kontrollere tjenester, bestille fakturaoplysninger, blokere et SIM-kort og vigtigst af alt ændre tariffen og modtage alle nødvendige oplysninger om det. Et sådant system findes på

Trin 4

For at logge ind på systemet skal du have et personligt login og en midlertidig adgangskode. Du kan få dem ved at sende en USSD-anmodning * 110 * 9 # fra din mobiltelefon. Forresten vil dit login være dit telefonnummer, præsenteret i ti-cifret format. Det anbefales kun at bruge den modtagne adgangskode til det første login, så skift den til en permanent, som skal indeholde 6-10 tegn.

Trin 5

Operatøren "Beeline" er ingen undtagelse, idet den giver sine kunder mulighed for at kontakte enhver kommunikationssalon i virksomheden eller til kundeservicekontoret. En medarbejder vil altid være klar til at hjælpe dig med at løse dine problemer og besvare alle dine spørgsmål. Forresten, hvis du ansøger personligt, bliver du nødt til at tage dit pas og kontrakten om levering af kommunikationstjenester med dig.

Anbefalede: