Sådan Afmeldes Alle Abonnementer På MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afmeldes Alle Abonnementer På MTS
Sådan Afmeldes Alle Abonnementer På MTS

Video: Sådan Afmeldes Alle Abonnementer På MTS

Video: Sådan Afmeldes Alle Abonnementer På MTS
Video: Sådan får du MitID kodeviser eller MitID kodeoplæser 2024, April
Anonim

Med en stigning i omkostningerne ved mobilkommunikation bør du overveje at deaktivere nogle betalte indstillinger, for eksempel forsendelse. Du kan afmelde alle MTS-abonnementer ved hjælp af forskellige tjenester fra operatøren.

Brug din telefon til at afmelde alle MTS-abonnementer
Brug din telefon til at afmelde alle MTS-abonnementer

Sådan deaktiveres du selv forsendelser på MTS

Du kan afmelde alle MTS-abonnementer ved hjælp af Cost Control-tjenesten. For at gøre dette skal du ringe til USSD-kommandoen * 152 # fra din mobiltelefon og trykke på nummer 2 for at gå til referenceoplysningerne om de tilsluttede abonnementer. Følg instruktionerne i tekstmenuen, og deaktiver de forsendelser, du ikke har brug for.

Deaktiver betalte informationstjenester på MTS via tjenesten "Internet Assistant". Gå til operatørens officielle hjemmeside, angiv din region og vælg "Log ind på din personlige konto" i øverste hjørne af siden. Hvis du allerede har tilmeldt dig siden, skal du indtaste dit telefonnummer i feltet "Login" uden et præfiks, indtaste adgangskoden og indtaste din personlige konto.

Hvis du endnu ikke har en loginadgangskode, skal du vælge indstillingen Hent adgangskode. En besked, der indeholder din adgangskode til login, sendes til dit telefonnummer. Du kan også ringe * 111 * 25 # på din telefon og selv oprette en personlig adgangskode. Når du har indtastet din personlige konto, skal du gå til fanen "Internetassistent" og derefter "Tariffer og tjenester". I dette afsnit kan du afmelde alle eksisterende abonnementer på MTS.

Sådan deaktiveres abonnementer på MTS ved hjælp af operatøren

Hvis der ikke er tid eller ønske om at forstå de mange online- og USSD-tjenester, er det nok at ringe til operatøren på 0890. Du kan kontakte abonnenttjenesten ved at ringe nummeret på din telefon. Efter at have lyttet til instruktionerne fra autoinformatoren skal du trykke på "0" for at oprette forbindelse til en teknisk support specialist. Bed en medarbejder i MTS-firmaet om at fortælle dig, hvilke betalte abonnementer du har oprettet forbindelse, og deaktiver derefter unødvendige abonnementer.

Besøg enhver MTS-salon eller et kontor og bed medarbejderne om at slå betalte abonnementer fra på dit nummer. Du skal have dit pas med dig. Specialister foretager de nødvendige manipulationer med din telefon og deaktiverer betalte tjenester. Proceduren tager kun et par minutter

Afbrydelse af nyhedsbreve fra MTS

Hvis du konstant modtager nyhedsbreve fra MTS, kan du slukke for det ved hjælp af din mobiltelefon. Ring til kombinationen * 111 * 375 # fra den, og tryk på opkaldstasten. Du modtager en SMS, der informerer om afbrydelsen af mailing fra MTS. Bemærk, at du i dette tilfælde ikke vil være i stand til at fremsætte yderligere informationsanmodninger, for eksempel om saldotilstanden. Vær opmærksom på, at disse og andre måder at deaktivere abonnementer er gratis.

Anbefalede: