Sådan Finder Du Ud Af Et Mobiltelefonnummer I Ukraine

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Et Mobiltelefonnummer I Ukraine
Sådan Finder Du Ud Af Et Mobiltelefonnummer I Ukraine

Video: Sådan Finder Du Ud Af Et Mobiltelefonnummer I Ukraine

Video: Sådan Finder Du Ud Af Et Mobiltelefonnummer I Ukraine
Video: Сбежали из ЛЕТНЕГО ЛАГЕРЯ от Тетушки и Пеннивайза! Зачем мы помогаем БОГАТЫМ школьникам? 2024, April
Anonim

Mobilnetværksoperatørers klientdatabaser har aldrig været frit tilgængelige, så det er ret problematisk at finde ud af mobiltelefonnummeret til den person, du er interesseret i.

Sådan finder du ud af et mobiltelefonnummer i Ukraine
Sådan finder du ud af et mobiltelefonnummer i Ukraine

Er det nødvendigt

Internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

For at finde ud af mobiltelefonnummeret til mobilabonnenter i Ukraine eller ethvert andet land skal du søge efter en person på sociale netværk og se de oplysninger, der er givet dem i profilen. Telefonnummeret er oftest skjult for fremmede, så tilføj personen på vennelisten, hvis der står "Skjult" ud for kolonnen "Mobiltelefon". Du kan også bede om dette nummer fra nogen fra kontaktlisten til den person, du er interesseret i.

Trin 2

Søg på Internettet efter navn, efternavn og patronym, muligvis en kendt adresse eller postkasse, måske efterlod denne person sine kontakter på et websted, og oplysningerne på det er i det offentlige domæne. Hvis du kender en postkasse, kan du også finde denne person på forskellige internetportaler, der søger efter kontakter via e-mail. Det er meget muligt, at på en af dem finder du mobilnummeret på den person, du har brug for.

Trin 3

Vær opmærksom på specielle diske med databaser fra mobiloperatører. Dette er ikke helt lovligt, så du skal gøre det på egen risiko. Find cd'en med telefonnumre, og brug oplysningerne på den til at finde dit mobiltelefonnummer.

Trin 4

Bemærk, at denne metode ud over de vigtigste mangler også er dårlig, fordi databaserne bliver forældede meget hurtigt. Desuden bruger ikke alle SIM-kort, der er registreret i deres pas. Sørg også for at bruge et antivirusprogram med opdaterede databaser på tidspunktet for brug af cd'en med referencen.

Trin 5

Bed personen om telefonnummeret direkte, og hvis du ikke ved, hvordan du finder det, skal du søge i adressekartoteket og hjemnumre i din by. Du kan finde de nødvendige oplysninger på følgende websted: https://www.nomer.org/. Vælg på listen den by, du er interesseret i eller helt Ukraine, og indtast derefter de data, du kender, i søgeformularen.

Anbefalede: