Sådan Finder Du Dit Mobiltelefonnummer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Dit Mobiltelefonnummer
Sådan Finder Du Dit Mobiltelefonnummer

Video: Sådan Finder Du Dit Mobiltelefonnummer

Video: Sådan Finder Du Dit Mobiltelefonnummer
Video: Sådan finder du dine koder på Mit TELMORE 2024, April
Anonim

Nogle gange er der situationer, hvor du skal angive dit mobiltelefonnummer et eller andet sted. Men som regel kan ikke alle huske denne ti-cifrede kode. Det er grunden til, at mobiloperatører forsøger at finde de mest bekvemme måder at få disse oplysninger på.

Sådan finder du dit mobiltelefonnummer
Sådan finder du dit mobiltelefonnummer

Instruktioner

Trin 1

Den første måde at få oplysninger om dit telefonnummer er den nemmeste. Hvis du har et andet SIM-kort og kender dets nummer, eller hvis der er en ven med en mobiltelefon i nærheden, kan du ringe. Systemet registrerer automatisk dit SIM-kortnummer.

Trin 2

Men hvad hvis der ikke er penge på saldoen på din personlige konto? Til dette er der "Beacon" -tjenesten. Det vil sige, du skal sende en servicemeddelelse til din ven ved hjælp af USSD-kommandoen. Hvis du er abonnent på det cellulære firma "Megafon", skal du ringe til følgende kombination af numre: * 144 * nummer på den abonnent, som "fyret" # og opkaldstasten er rettet til. Hvis du har et MTS SIM-kort, skal du ringe: * 110 * modtagerens telefonnummer # og en opkaldstast, og hvis Beeline - * 144 * telefonnummer # og en opkaldstast.

Trin 3

Du kan også finde ud af dit mobiltelefonnummer uden at ty til at bruge et fyrtårn. Hvis du abonnerer på mobiloperatøren "Beeline", skal du ringe fra din telefon: * 110 * 10 # og opkaldstasten. Derefter kommer en besked, hvor dit SIM-kortnummer vil blive angivet. For MTS-abonnenter - * 111 * 0887 # og en opkaldstast, Megafon - * 127 # og en opkaldstast, Tele2 - * 201 # og en opkaldstast. Disse oplysninger leveres gratis.

Trin 4

Du kan også finde ud af dit mobiltelefonnummer ved at se på dokumenterne eller rettere den kontrakt, der blev udstedt til dig, når du købte et SIM-kort.

Trin 5

Nogle mobiltelefoner har en mulighed, der automatisk giver dig de ønskede oplysninger. For at gøre dette skal du gå til telefonmenuen, finde fanen "Indstillinger" eller "Parametre" og derefter klikke på punktet "Eget nummer", efter at du har trykket på dit telefonnummer, vises på displayet.

Trin 6

Du kan også få de oplysninger, du har brug for, ved at ringe til servicelinjen for abonnenter på din mobiloperatør: Megafon - 0500, MTS - 0890, Tele2 - 611, Beeline - 0611.

Anbefalede: