Sådan Oprettes Internet På En Tablet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Internet På En Tablet
Sådan Oprettes Internet På En Tablet

Video: Sådan Oprettes Internet På En Tablet

Video: Sådan Oprettes Internet På En Tablet
Video: Исправьте подключение к Wi-Fi, но нет доступа к Интернету на телефоне и планшете Android 2024, April
Anonim

Uden internetadgang bruger tabletten ikke de fleste af dens nyttige funktioner. Det er umuligt at downloade applikationer, gå til sociale netværk og finde de oplysninger, du har brug for. For at bruge enheden bekvemt skal du finde ud af, hvordan du konfigurerer Internettet på din tablet.

Sådan oprettes internet på en tablet
Sådan oprettes internet på en tablet

Instruktioner

Trin 1

For at konfigurere Internettet på en tablet-computer skal du gå til sektionen Indstillinger. For at oprette forbindelse til det mobile internet skal du vælge "Trådløse indstillinger> Mobilnetværk". På modeller af forskellige mærker, selv med det samme Android- eller Windows-operativsystem, kan sektionsnavne variere lidt, men denne lille forskel bør ikke forhindre dig i at opsætte Internettet.

Trin 2

Åbn fanen APN Access Point, klik på den, og opret en ny forbindelse.

Trin 3

For at oprette et nyt adgangspunkt skal du indtaste indstillingerne for din operatør på tabletten. Som regel følger de med et SIM-kort.

Trin 4

Lad os overveje et eksempel på, hvordan man opsætter Internettet på en tablet i MTS-netværket. I andre netværk skal du udføre de samme operationer, kun ændre parametrene til dem, der leveres af det mobile netværk.

Trin 5

Når du opretter et adgangspunkt, skal du indtaste internet.mts.ru i sektionen, angive mts som brugernavn og adgangskode. Resten af sektionerne behøver ikke at udfyldes. Gem dine poster, luk unødvendige faner, og nyd de nye funktioner på din tablet.

Trin 6

For at konfigurere Beeline-netværket skal du angive internet.beeline.ru som APN og beeline i adgangskode- og loginfelterne. For operatøren Megafon APN - internet til Tele2 - internet.tele2.ru behøver du i begge tilfælde ikke at udfylde login og adgangskode.

Trin 7

De fleste tabletmodeller har ikke et SIM-kortspor eller en USB-port til tilslutning af et modem. For at oprette Internettet på tabletten bruger de i dette tilfælde et trådløst Wi-Fi-netværk. Som regel behøver du ikke indtaste nogen parametre. Du skal aktivere Wi-Fi-adgang, vælge dit netværk og indtaste en adgangskode.

Anbefalede: