Sådan Oprettes Et Digitalt Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Digitalt Tv
Sådan Oprettes Et Digitalt Tv

Video: Sådan Oprettes Et Digitalt Tv

Video: Sådan Oprettes Et Digitalt Tv
Video: Sådan tilslutter du din HD Entertain Center tv-boks - Canal Digital Danmark 2024, April
Anonim

I dag skifter flere og flere lande i verden til digitalt tv. Hvis du har mulighed for at se digitalt tv i dag, har du held og lykke. Din hovedopgave er at indstille dit hjemmefjernsyn til at modtage digitale kanaler. Hvis fjernsynet i huset er ikke-digitalt, når det skifter til digital udsendelse, holder det op med at modtage analoge signaler. Hvis du har et digitalt tv, skal du omkonfigurere det og vælge et nyt sæt kanaler. Dine foretrukne kabel- og satellitkanaler påvirkes ikke.

Sådan oprettes et digitalt tv
Sådan oprettes et digitalt tv

Er det nødvendigt

Kabel digital tv-tuner med kabel, fjernbetjening og RCA audio-videokabel

Instruktioner

Trin 1

Opsætning af dit digitale tv til at modtage de relevante kanaler består i at ændre værdierne i dit tvs digitale tuner. Selve tuneren er nødvendig for at afkode digitale tv-kanaler til visning på tv. Der bliver lidt manipulation, du kan klare det.

Trin 2

Til at begynde med skal du fjerne kabel-tv-tuneren fra emballagen og kontrollere dens integritet. Indsæt et par AA-batterier i den korrekte polaritet i fjernbetjeningen. Tilslut kablet fra antennen: i enden er der en F-type krympeforbindelse til RF-indgangen (Ant-in), som skal fastgøres til indgangen på patchpanelet, der er placeret på bag på tv-tuneren.

Trin 3

Tilslut RCA AV-kablet mellem tv'et og tuneren. Tilslutning til tuneren og tv-stikkene skal udføres i overensstemmelse med farvemarkeringerne. Nu skal du tænde TV'et og den digitale tuner ved at skifte den ønskede indgang, for eksempel til TV / AV.

Trin 4

Vælg "Menu" -blokken på TV-tunerens fjernbetjening, derefter afsnittet "Auto kanalsøgning" og "OK". Din tuner begynder straks at scanne kanalerne. Når den automatiske søgning er slut, vil du se en liste over fundne kanaler på skærmen. Tryk på "OK" på fjernbetjeningen igen. For at forlade "Hovedmenu" skal du finde markøren linjen "Afslut" og "OK" eller trykke på "Afslut" -knappen på fjernbetjeningen. Tv-tuneren viser kanalnummeret på frontpanelet.

Trin 5

Du kan søge efter kanaler manuelt: vælg under "Menu" under "Manuel kanalsøgning". Funktionen "Nulstil kanaler" sletter alle tidligere kanalindstillinger. Du kan også sortere kanaler, gruppelister eller overføre en kanal til et andet nummer. Dette gøres via indstillingen "Sorter kanaler". Bekræft hver innovation med knappen "OK".

Trin 6

Hvis du vil se Electronic Program Guide (EPG), skal du trykke på "EPG" -knappen på fjernbetjeningen. Skærmen viser 2 lister: øverst - listen over kanaler, nederst - listen over programmer for den valgte kanal. For at gå gennem listen skal du bruge kontrolknapperne "op" "ned" på fjernbetjeningen. For at forlade EPG-menuen skal du trykke på Exit på fjernbetjeningen.

Anbefalede: