Sådan Opsættes Digitalt Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Digitalt Tv
Sådan Opsættes Digitalt Tv

Video: Sådan Opsættes Digitalt Tv

Video: Sådan Opsættes Digitalt Tv
Video: TV-DX ОРТ 1 / ORT 1 sign off - UEIT/УЭИТ test card (Testbild) / Конец программы 2024, April
Anonim

Digitalt tv er først blevet populært i de sidste par år, hvorfor mange kabel-tv-virksomheder har dukket op på det russiske telekommunikationsmarked. Digital tv i Moskva og Skt. Petersborg er ikke længere en sjældenhed. Imidlertid ved ikke alle brugere, hvordan man korrekt opsætter digitalt tv. Butikker og servicecentre tilbyder til gengæld tilpasningstjenester, der koster dig nogle penge.

Sådan opsættes digitalt tv
Sådan opsættes digitalt tv

Instruktioner

Trin 1

Det er ikke så svært at oprette et tv med en tuner alene til at modtage digitalt tv, kendt som DVB-C.

For at gå til opsætningen skal du gå til TV-menuen og vælge emnet kaldet "Auto setup". Du får vist et vindue til valg af en tv-signalkilde med to alternativer: antenne og kabel. Vælg den anden mulighed, og klik på Start-knappen til højre.

Trin 2

I det næste vindue til valg af en udsendelseskilde skal du vælge "Digital" og trykke på "Start" -knappen igen. Og til sidst skal du i det sidste vindue i punktet "Søgningstilstand" vælge "Fuld" og udfylde felterne med følgende data:

- frekvens - 354 MHz;

- modulering - QAM 256;

- transmissionshastighed - 6900 sim / sek.

Hvis du vil søge efter HD-kvalitetskanaler, skal du ændre frekvensen til 338 MHz.

Trin 3

Mange tv-modeller understøtter netværkssøgning, så du behøver ikke at indtaste alle parametrene beskrevet ovenfor manuelt. Bare tryk på "Søg" -knappen straks efter valg af søgefunktion.

På nogle tv'er skal du også indtaste værdier for slutfrekvensen og scanningstypen. Når du opsætter digitalt tv, skal du vælge Hurtig scanning og indstille slutfrekvensen til 418 MHz.

Trin 4

Som du kan se, tager opsætning af digitalt tv kun et par minutter og kræver ingen specialiseret viden og færdigheder.

Derudover kan digitalt tv konfigureres på en personlig computer. Dette kræver en indbygget eller ekstern tv-tuner og en lille antenne for at modtage signalet. Indstillingerne er i de fleste tilfælde indstillet til automatisk.

Anbefalede: