Sådan Tilsluttes Højttalere Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Højttalere Til Et Tv
Sådan Tilsluttes Højttalere Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Til Et Tv
Video: How to Connect Speakers to TV 2024, April
Anonim

Nogle gange sker det, at kraften fra standard-tv-højttalerne ikke er nok til at formidle kvaliteten af lydeffekterne af den video, der ses, fuldt ud. Når alt kommer til alt er budgethøjttalere installeret på tv, så prisen på tv'et ikke stiger generelt, så længe det er nok at se tv-udsendelser. Men hvad hvis du fuldt ud vil nyde lydeffekterne af en ny film? Det er stadig at finde en måde at forbinde yderligere højttalere på.

Standalone stereoanlæg
Standalone stereoanlæg

Er det nødvendigt

Ekstra højttalere, adaptere, adaptere, ledninger, forstærker, modtager, musikcenter

Instruktioner

Trin 1

Tv-lydprocessoren behandler som regel lyd ganske godt, det er standard-tv-højttalerne, der ødelægger hele billedet. Men ikke for at ændre dem for andre? Tag højttalere fra din computer. De har et 3,5 mm stik med et hovedtelefonikon ved siden af dem, men du opnår næppe en forbedring af lydkvaliteten, hvis dine computerhøjttalere har en indbygget forstærker. Hvis højttalerne desuden er tilsluttet et 220 volt netværk, er forstærkeren 100% tilgængelig, og lydniveauet kan justeres på selve højttalerne.

Tilslut med 3,5 mm ledning
Tilslut med 3,5 mm ledning

Trin 2

Højttalerne kan også tilsluttes via en båndoptager eller et musikcenter. Tilslut et musikcenter eller en båndoptager til et tv, det kan afspille lyd i en størrelsesorden højere end et tv eller budget-computerhøjttalere. Forbindelsen foretages ved hjælp af en TRS-RCA- eller RCA-RCA-adapterkabel. TRS er et 3,5 mm jackstik, og RCA er populært kendt som klokker. Find de tilsvarende stik på dit tv og stereoanlægget, og tilslut dem med den rette ledning.

Adapterkabler TRS-RCA og RCA-RCA
Adapterkabler TRS-RCA og RCA-RCA

Trin 3

Hvis du har et stand-alone stereoanlæg, så er du simpelthen utrolig heldig, forstærkeren af dette system er specielt indstillet til at arbejde med kraftige højttalere, lyden af dette system vil være næsten højden af perfektion. Dette system indeholder en selvstændig forstærker af høj kvalitet, der er indbygget i subwooferen; den distribuerer lyden til systemets højttalere, afhængigt af hvor mange der er (der kan være fra 3 til 7 højttalere). Det er forbundet på samme måde som et musikcenter, men det kan også have et ekstra SCART-stik - et bredt stik med to rækker af kontakter indeni. Hvis dit tv kun har SCART-stik, skal du bruge en SCART-RCA- eller SCART-TRS-adapter.

Sådan tilsluttes højttalere til et tv
Sådan tilsluttes højttalere til et tv

Trin 4

Toppen af lydkvaliteten kan være et sammensat stereoanlæg, du kan slutte højttalere af enhver magt til det. Dette er en professionel forstærker og modtager. Det er forbundet på en af de nævnte måder, hvilket giver rigelige muligheder for dets brug.

Anbefalede: