Sådan Tilsluttes To Tv'er Til En Plade

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Tv'er Til En Plade
Sådan Tilsluttes To Tv'er Til En Plade

Video: Sådan Tilsluttes To Tv'er Til En Plade

Video: Sådan Tilsluttes To Tv'er Til En Plade
Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2024, April
Anonim

Udbydere af satellit-tv forsikrer, at det er umuligt at forbinde to tv'er til en modtager på én gang. Men det er ikke sådan. Hvis du accepterer det faktum, at disse enheder ikke kan se forskellige kanaler samtidigt, er en sådan operation ret mulig.

Sådan tilsluttes to tv'er til en plade
Sådan tilsluttes to tv'er til en plade

Instruktioner

Trin 1

Køb to stykker afskærmet kabel. I længden skal de svare til afstanden fra modtageren til det andet tv.

Trin 2

Frakobl modtageren, begge tv'er og alle eksterne enheder, der er tilsluttet dem. Frakobl de kollektive antennekabler fra begge tv'er.

Trin 3

Bliv fortrolig med RCA-stikkets pinout: ringstift - fælles, pin - input eller output.

Trin 4

Tjek pinout på SCART-stikket: 3 - lydudgang, 4 - fælles lydsignal, 6 - lydindgang, 17 - fælles videosignal, 19 - videoudgang, 20 - videoindgang.

Trin 5

Åbn huset på de stik, der er tilsluttet til udgangsstikkene på din satellitmodtager. Tilslut det første kabel parallelt med det, der er tilsluttet modtagerens lydudgang og lydindgangen på det første tv. På den modsatte side skal du slutte den til lydindgangen på et andet tv.

Trin 6

Frakobl videoindgangen på det første tv fra output fra modtageren, og tilslut derefter igen, men ikke direkte, men gennem en 75 ohm modstand. Tilslut det andet kabel til modtagerens videoudgang, og tilslut også dets midterleder gennem en 75 ohm modstand. På den modsatte side skal du slutte den til videoindgangen på et andet tv.

Trin 7

Luk alle stikhuse. Forsyn strøm til alle enheder. Tænd for deres strøm. På begge fjernsyn skal du vælge de LF-indgange, som modtageren er tilsluttet. Når du har indstillet sidstnævnte til en eller anden kanal, skal du sørge for, at der er billede og lyd på begge tv'er.

Trin 8

Accepter, at kun det familiemedlem, i hvis rum det er installeret, kan skifte kanal på modtageren. Eller brug en særlig fabrik eller hjemmelavet enhed til at transmittere fjernbetjeningssignalerne via kabel til et andet rum. Men så kan den, i hvis rum modtageren er placeret, muligvis utilfreds. Nogle gange kan du se en satellitkanal på et af tv'erne og en on-air-kanal på den anden.

Anbefalede: