Sådan Uploades Et Foto Fra Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades Et Foto Fra Din Telefon
Sådan Uploades Et Foto Fra Din Telefon

Video: Sådan Uploades Et Foto Fra Din Telefon

Video: Sådan Uploades Et Foto Fra Din Telefon
Video: Sådan sender du video og fotos med din Android smartphone 2024, Kan
Anonim

Det er ikke svært at uploade et foto fra en mobiltelefon til en computer. Derudover kan du bruge din mobil til at sende fotos fra en enhed til en anden. Der er flere muligheder for at dele billeder med venner ved hjælp af din almindelige mobiltelefon.

Sådan uploades et foto fra din telefon
Sådan uploades et foto fra din telefon

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at downloade et billede hurtigt, men en computer ikke er ved hånden, skal du bruge det mobile internet. Når du har en e-mail-boks på din mobiltelefon, kan du nemt sende et foto via mail fra din mobiltelefon til din pcs e-mail. Selvfølgelig har denne metode også nogle ulemper, for eksempel i omkostningerne ved tjenester og langsommelighed i processen. Men der er situationer, når du er på ferie og vil sende et billede til din ven, så er denne mulighed naturligvis simpelthen uerstattelig.

Trin 2

Brug Bluetooth-funktionen. Det giver informationsudveksling mellem enheder såsom personlige computere, mobiltelefoner, printere, bærbare computere, digitale kameraer osv. Bluetooth giver dem mulighed for at kommunikere med hinanden, når de er placeret inden for en radius på op til 100 meter fra hinanden. Således har du også brug for en passende USB-enhed (et stik, der bruges til at overføre data mellem en pc og en mobiltelefon) for at oprette forbindelse til din computer. Med denne metode er udvekslingen af fotos og andre filer fra pc'en også ret enkel.

Trin 3

Opret kommunikation via Bluetooth-funktionen som følger. Vælg enheden efter netværksnavnet, angiv koden til kommunikation, hvorefter forbindelsen oprettes. Du kan nu udveksle oplysninger.

Trin 4

Slut din telefon til din computer ved hjælp af et USB-kabel. For enhver mobil model er der et specielt program til at arbejde gennem en sådan ledning. Hvis det ikke er der, skal du overføre det ønskede foto til USB-flashdrevet i din telefon. Computeren registrerer det uden først at installere et specielt program. Du skal bare overføre dataene. Ved hjælp af denne metode kan du uploade en masse fotos til din computer temmelig hurtigt.

Trin 5

Du kan bare sende billedet til en anden telefon. Angiv modtageren i kontaktlisten, som du vil videresende billedet til. Nu er det fortsat at trykke på "Finish" -tasten, og beskeden går til den ønskede abonnent. Hvis denne metode til overførsel af filer ikke passer dig, så prøv en anden mulighed.

Trin 6

Brug filhostingtjenester. Disse ressourcer giver brugerne plads til forskellige filer og offentlig adgang til dem på netværket. Der er mange lignende tjenester, men du vælger den, du bedst kan lide og er praktisk at bruge. For at gøre dette skal du åbne snapshotet på din telefon og klikke på knappen "Download" på en bestemt side af ressourcen. Når downloadet er fundet, modtager du et link til upload af filen.

Anbefalede: