Sådan Skjules Et Nummer På En Nokia-telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skjules Et Nummer På En Nokia-telefon
Sådan Skjules Et Nummer På En Nokia-telefon

Video: Sådan Skjules Et Nummer På En Nokia-telefon

Video: Sådan Skjules Et Nummer På En Nokia-telefon
Video: How to Show & Hide Caller ID on NOKIA G20 – Manage Call Settings 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er det nødvendigt, at den person, du ringer til, ikke kan se dit nummer. Til dette har operatører en særlig tjeneste, der forbyder automatisk nummeridentifikation.

Sådan skjules et nummer på en Nokia-telefon
Sådan skjules et nummer på en Nokia-telefon

Instruktioner

Trin 1

MTS-operatøren har to tjenester af denne type: “Anti-Caller ID” og “Anti-Caller ID on Request”. Der er flere måder at aktivere disse tjenester på din telefon. Hvis du har brug for at skjule dit nummer i kort tid, skal du bruge Anti-Caller ID på anmodningstjenesten, som giver dig mulighed for at aktivere anti-identifikation og slukke for det når som helst, når du har brug for det.

Trin 2

For at aktivere Anti-Caller ID on Demand-tjenesten skal du ringe til kombinationen af symboler * 111 * 84 # på din mobiltelefon og trykke på opkaldsknappen. Lyt til operatørens besked om aktivering af tjenesten. Forbindelsesomkostninger afhænger af din takst. Du kan også ringe til operatøren for automatisk at aktivere tjenesten. I nogle tilfælde beder operatører om navn og efternavn på den person, som nummeret er registreret. Dette er til valideringsformål.

Trin 3

Aktivér tjenesten "Anti-Caller ID" via Internettet ved at gå til det specielle afsnit "Internet Assistant", der er tilgængeligt på MTS-webstedet gennem dine legitimationsoplysninger. For at skjule nummeret, når du foretager et opkald, skal du ringe nummeret på den kaldte part som følger: # 31 # +7 [nummer på den kaldte part]. For at aktivere denne service på webstedet skal du gå til mts.ru. Find derefter afsnittet "Internetassistent". Indtast dit telefonnummer - du modtager en besked med en kode. Indtast kombinationen af meddelelsen på webstedet for at logge ind og komme ind i systemet.

Trin 4

For at aktivere Anti-Caller ID-tjenesten skal du ringe * 111 * 46 # på din telefon og trykke på opkaldsknappen. Følg derefter instruktionerne fra MTS-operatørens telefonsvarer, eller gå til webstedet i afsnittet "Internetassistent". Disse to tjenester kan ikke bruges samtidigt, så når den ene aktiveres, deaktiveres den anden automatisk. For mere information og omkostningerne ved at bruge tjenesterne, kontakt MTS-operatørens helpdesk på 0890.

Anbefalede: