Sådan Klipper Du En Sang Fra En Film

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du En Sang Fra En Film
Sådan Klipper Du En Sang Fra En Film

Video: Sådan Klipper Du En Sang Fra En Film

Video: Sådan Klipper Du En Sang Fra En Film
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

Efter at have set filmen besluttede du at installere din yndlingsringetone på din telefon eller bare bruge den til at lytte, men du ved ikke, hvor du finder den. Skær det selv ud af filmen.

Sådan klipper du en sang fra en film
Sådan klipper du en sang fra en film

Nødvendig

  • - den film, hvorfra du vil klippe en sang;
  • - Nero software;
  • - filkonverter.

Instruktioner

Trin 1

For at klippe musik fra en film skal du bruge Nero-softwaren. De fleste pc-brugere installerer det. Start programmet, og find afsnittet "Fotos og videoer" i menuen. Du har brug for et program til at konvertere DVD-video til Nero Digital. Og her hjælper det dig med at komprimere, trimme videoen, vælge lydsporet og underteksten Nero Recode.

Trin 2

Vælg denne applikation på listen over programmer til venstre eller fra sektionen Konverter DVD-video til Nero Digital (TM). Åbn programmet, og vælg "Importer" i menuen "Filer". Angiv placeringen af videofilen, og tilføj den til projektet. Gå derefter til "Trim" -funktionen (listen over denne og andre handlinger vises på højre side af arbejdsvinduet). Marker start- og slutrammerne for videoen. I dette tilfælde skal du finde den sang, du kan lide, og trimme filen. Gem videoen i mpeg-4-format til en mappe på din harddisk.

Trin 3

Derefter skal du starte filkonverteren, tilføje det gemte uddrag til det og angive outputformat og mappe for at gemme filen. Når transkodningsprocessen er afsluttet, kan du lytte til det behandlede musikstykke.

Trin 4

Hvis denne indstilling ikke passer til dig, skal du først konvertere videofilen til musik ved hjælp af konverteren. Brug derefter Nero Wave Editor-applikationen. Åbn filen, og start behandlingen. Lyt og klip de passager ud, du ikke har brug for. I dette tilfælde er det godt at bruge indstillingerne "Klip" (Ctrl + X), "Kopi" (Ctrl + C), "Indsæt" (Ctrl + V), "Slet" (Ctrl + Del). Du kan vælge det ønskede fragment og kopiere og indsætte det i et nyt dokument. Angiv derefter outputformatet, og gem.

Trin 5

Du kan klippe musik fra en video uden at gider for meget med et antal andre programmer, for eksempel Lucky Video Converter, Free Video to MP3 Converter, VirtualDub osv. Sound Forge, Mp3DirectCut er perfekte til at trimme og redigere en musikfil.

Anbefalede: