Sådan Tilsluttes Et Flashdrev Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Flashdrev Til Et Tv
Sådan Tilsluttes Et Flashdrev Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Flashdrev Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Flashdrev Til Et Tv
Video: ✅ Монтаж металлопластиковых труб своими руками. #26 2024, Kan
Anonim

Tv-apparater er i stand til ikke kun at vise tv-udsendelser, men fungerer også som en skærm til en computer, afspille videooptagelser og vise fotografier fra forskellige medier. Et af disse medier er et USB-flashdrev.

Sådan tilsluttes et flashdrev til et tv
Sådan tilsluttes et flashdrev til et tv

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er ejer af et moderne tv, er det ikke svært at tilslutte et USB-flashdrev til det. For at gøre dette skal du finde USB-porten på tv'et og indsætte drevet i det. Dette stik er oftest placeret på bagsiden af tv'et.

Trin 2

Tænd derefter TV'et, tryk på knappen på fjernbetjeningen mærket TV / AV, og skift billedet til et signal fra en ekstern kilde. Her er faktisk flashdrevet tilsluttet, du kan afspille de filer, du har brug for.

Trin 3

Der er en række moderne tv-modeller, og det er sandsynligt, at dit tv muligvis ikke har et USB-stik. Men dette er ikke en grund til at blive ked af det, fordi dette problem kan løses på andre måder.

Trin 4

Du kan også tilslutte et USB-flashdrev ved hjælp af en DVD-afspiller med en indbygget USB-port. For at gøre dette skal du slukke for tv'et med afspilleren og finde de samme stik på de tilsluttede enheder. Tilslut derefter stikkene på de enheder, der matcher farven på stikkene på tilslutningskablet. Det gule stik er ansvarligt for videosignalet og det hvide og røde stik til lydkanalerne. Tilslut nu begge enheder, og indsæt USB-nøglen i USB-porten på din DVD-afspiller.

Trin 5

For at forbinde et USB-flashdrev til et tv kan du også bruge en medieafspiller, der erstattede DVD-afspilleren. For at gøre dette skal du slutte medieafspilleren til dit tv ved hjælp af det medfølgende kabel, der følger med medieafspilleren eller ved hjælp af et HDMI-kabel. Indsæt derefter USB-flashdrevet i USB-stikket på medieafspilleren.

Trin 6

Sørg for, at flashdrevet er fuldt tilsluttet medieafspilleren, da en dårlig forbindelse forhindrer medieafspilleren i at genkende det flytbare lager. Tænd derefter TV'et og indstil det til den input, der kræves for at tilslutte medieafspilleren. Tag fjernbetjeningen, og brug piletasterne til at rulle gennem listen over filer. Tryk på Enter-knappen for at afspille de ønskede filer.

Anbefalede: