Sådan Tilsluttes Ps3 Til Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Ps3 Til Internettet
Sådan Tilsluttes Ps3 Til Internettet

Video: Sådan Tilsluttes Ps3 Til Internettet

Video: Sådan Tilsluttes Ps3 Til Internettet
Video: Установите HEN на последнем обновлении до 4.86 с Multiman, загрузите и настройте пользовательские мо 2024, September
Anonim

Det er nemt at forbinde PlayStation 3-spilkonsollen til Internettet, fordi alle ejere af denne enhed vil udnytte denne mulighed. For at gøre dette skal du bare tilslutte Ethernet-kablet og indstille netværksparametrene korrekt.

Sådan tilsluttes ps3 til internettet
Sådan tilsluttes ps3 til internettet

Nødvendig

Computer, PlayStation 3, installeret operativsystem Windows XP PRO SP2, et par netværkskort, lokalnetværk med internetadgang, Ethernet-kabel

Instruktioner

Trin 1

Vi foretager indstillinger på computeren. For at gøre dette skal du gå til "Kontrolpanel" i fanen "Netværks- og internetforbindelser". Vi vælger emnet "Netværksforbindelser". Vi giver vores navne til netværkskort.

Trin 2

Valg af en internetforbindelse. Vi går i genvejsmenuen til "Egenskaber". Vi vælger fanen "Avanceret", vi tillader andre netværksbrugere at bruge en forbindelse til computerens netværk. Men vi forbyder dem at administrere den generelle adgang til internetforbindelsen.

Trin 3

Vælg DHCP = 67, DHCP = 68 på fanen "Parametre". Tilføj og åbn UDP-porte 12063, 16052, 3074, 31764, 35753.

Trin 4

Vi konfigurerer det andet netværkskort, som Ethernet-kablet er tilsluttet. For at gøre dette skal du vælge forbindelsen til PlayStation 3. Gå til dens egenskaber. Vi angiver internetprotokollen (TCP / IP). Vi tillader brug af følgende IP-adresse og DNS-servere.

Trin 5

Opsætning af PS3-konsollen. For at gøre dette skal du gå til "Netværksindstillinger". Vælg fanen "Internetforbindelsesindstillinger". Vi specificerer parametrene - "Kabelforbindelse", "Specielle adresseindstillinger", "Automatisk valg af en netværksenhed", "Manuel indstilling af IP-adressen".

Anbefalede: