Sådan Installeres Windows På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Windows På Din Telefon
Sådan Installeres Windows På Din Telefon

Video: Sådan Installeres Windows På Din Telefon

Video: Sådan Installeres Windows På Din Telefon
Video: КАК?? 3 СПОСОБА УСТАНОВИТЬ WINDOWS НА АНДРОИД!!! 2024, Kan
Anonim

Der er flere måder at installere Windows Mobile-operativsystemet på din telefon på, så du kan gennemføre denne procedure enten på selve enheden eller via din stationære computer.

Sådan installeres Windows på din telefon
Sådan installeres Windows på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Download og installer det dedikerede Active Sync-program (til Windows XP-versioner) eller Mobile Device Center (til Windows Vista og 7-versioner) på din computer. Applikationen distribueres frit på Internettet og kan downloades fra det officielle websted for Microsoft Corporation.

Trin 2

Brug CAB-filer til at installere Windows Mobile på selve telefonen. For at gøre dette skal du blot overføre arkivet til telefonen ved hjælp af en hvilken som helst praktisk metode - ved hjælp af filhåndteringsprogrammet eller ved at slutte enheden til en computer - og pakke det ud. Kør den eksekverbare fil af programmet, og angiv lagringsplaceringen. Find genvejen til det installerede program i Start-menuen. Bemærk, at installationsfilen fjernes automatisk. Hvis du har brug for at gemme denne fil, skal du ændre dens parametre til skrivebeskyttet.

Trin 3

Download installationsfilerne til den nyeste version af Windows Mobile OS til din computer fra det officielle websted for Microsoft Corporation, og gem dem på ethvert praktisk sted til installation via en pc. Slut din telefon til din computer, og sørg for at have sikkerhedskopieret dine personlige data på din telefon. Kør den eksekverbare fil med filtypen.exe, og bekræft din accept med installationsbetingelserne i vinduet systemanmodning, der åbnes. Følg guideens anbefalinger, og vent på, at installationen er afsluttet. Processen er næsten fuldstændig automatiseret og kræver ikke brugerintervention.

Trin 4

Tryk for at installere Windows Phone Mango på din telefon (hvis du allerede har Windows Mobile installeret). For at gøre dette skal du slutte din telefon til din computer og starte Zune-appen. Åbn enhedens hovedmenu, og gå til punktet "Indstillinger". Vælg kommandoen Opdater, og installer den foreslåede opdatering.

Trin 5

Angiv ethvert andet menupunkt, og klik på knappen Opdater igen. Straks derefter skal du afbryde din internetforbindelse og vente på, at Zune-appen viser en tilgængelig opdatering. Genopret din internetforbindelse og fortsæt med installationsprocessen. Vent på meddelelsen om tilgængelighedsopdatering igen, og installer den. Zune-appen installerer automatisk Mango.

Anbefalede: