Sådan Indstilles Et Tema Til Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Et Tema Til Din Telefon
Sådan Indstilles Et Tema Til Din Telefon

Video: Sådan Indstilles Et Tema Til Din Telefon

Video: Sådan Indstilles Et Tema Til Din Telefon
Video: Sådan slår du lokalitetsvisning til på din telefon 2024, Kan
Anonim

Hvor mange gange om dagen tager du en mobiltelefon? Svært at svare på? Ikke overraskende keder alle standardtemaerne sig hurtigt, og du vil have noget nyt.

Sådan indstilles et tema til din telefon
Sådan indstilles et tema til din telefon

Nødvendig

adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

Du kan installere et originalt tema på næsten enhver mobiltelefon. Alt, hvad der er nødvendigt for dette, er at have adgang til Internettet. Hver mobiltelefon har tre til fem standardtemaer. For at ændre dem skal du gå til telefonindstillingerne, vælge emnet "Personlige indstillinger" og linjen "Skærmskal". Hvis du ikke er tilfreds med standardtemaerne, kan du installere nye. Dette kan gøres på en af to måder.

Trin 2

Den første er at downloade temaet gennem din telefons browser. I dette tilfælde skal du først oprette forbindelse til internettet til din mobil og derefter gå til det officielle websted for det firma, der frigav din mobiltelefon. Find din enhedsmodel og temaer, der kan downloades der. Når du har valgt den, du kan lide, og downloadet den til din telefon, starter installationen af temaet automatisk.

Trin 3

Den anden måde er at downloade temaet til din computer og derefter installere det på din telefon. For at gøre dette skal du først sørge for, at din computer har internetadgang. Gå til webstedet for producenten af den mobile enhed, find der modellen til din mobiltelefon og temaer, som du kan downloade.

Trin 4

Download det tema, du kan lide, til din computer. Tilslut derefter din telefon til den. For at oprette en forbindelse skal du først installere driveren til din telefon. Hvis du ikke har det, kan du downloade det fra samme sted. Når din telefon er tilsluttet din computer, skal du venstreklikke på temafilen. Servicemeddelelsen "Installer applikation" vises på din skærm. Bekræft installationen ved at klikke på det grønne afkrydsningsfelt eller knappen "Ok". Du får vist servicemeddelelsen "Fuldfør installationen i telefonens brugergrænseflade" (eller lignende). For at bekræfte installationen skal du trykke på knappen "Ja", men denne gang på din mobiltelefon. Således vil det nye tema blive inkluderet i indstillingerne på din mobile enhed (hvor standardtemaerne allerede er placeret).

Anbefalede: