Hvorfor Er Det Bedre At Have En Bekræftet Konto På "Gosuslugi" -portalen

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Er Det Bedre At Have En Bekræftet Konto På "Gosuslugi" -portalen
Hvorfor Er Det Bedre At Have En Bekræftet Konto På "Gosuslugi" -portalen

Video: Hvorfor Er Det Bedre At Have En Bekræftet Konto På "Gosuslugi" -portalen

Video: Hvorfor Er Det Bedre At Have En Bekræftet Konto På
Video: Госуслуги, регистрация прибывающих через госуслуги, прибывающие из за границы 2024, Kan
Anonim

"Gosuslugi" -portalen er et sted designet specielt til enkeltpersoner og juridiske enheder til at have adgang til tilsyn og kontrol med udførelsen af statslige og kommunale tjenester.

Hvorfor er det bedre at have en bekræftet konto på "Gosuslugi" -portalen
Hvorfor er det bedre at have en bekræftet konto på "Gosuslugi" -portalen

Hvem har brug for en konto på "State Services" og hvorfor

I øjeblikket er ikke alle stadig klar over værdien og nødvendigheden af denne ressource for hurtig modtagelse af de nødvendige tjenester uden at forlade hjemmet. Registrering på denne ressource er ikke vanskelig for almindelige internetbrugere. Men ikke alle dem, der allerede har registreret sig på portalen, ved og forstår, at der er flere kontoniveauer.

En konto på "Gosuslags" er en identifikator, hvormed webstedet genkender en bestemt bruger. Enhver, der er stødt på denne ressource, ved, at i den personlige konto på webstedet indtaster en person bogstaveligt talt alle hans data, som skal overvåges nøje og ikke formidles forgæves. Forresten forhindrer faren for, at fortrolige oplysninger kommer i hænderne på ubudne gæster, mange fra at registrere sig.

Hvis brugeren alligevel har registreret sig på portalen, men kun har indtastet nogle personlige data - et mobiltelefonnummer og en e-mail-adresse, modtager han en forenklet post. Denne mulighed er ikke særlig funktionel, fordi den giver mulighed for at bruge ressourcekataloger.

For at få adgang til de kommunale og statslige tjenester har du brug for mindst en standardkonto, som brugeren skal indtaste pasdata og SNILS til. På dette tidspunkt kan en person allerede tage en kupon til en aftale med en læge gennem den elektroniske registrering eller betale en bøde. Alt dette er let og behageligt, hvis du har en computer med internetadgang.

Sådan laver du en bekræftelse

Fuld adgang til tjenesterne åbnes kun af en bekræftet konto, som kan opnås på flere måder:

ved brev, der kommer på den traditionelle måde

Den bruger, der vælger denne mulighed, modtager en underretning, går til mailen med den og modtager et brev med en kode. Efter introduktionen i den personlige konto for statstjenesterne bliver kontoen bekræftet;

på registreringscenteret, som er tilgængeligt i alle mellemstore og store bosættelser

Specialisterne i de multifunktionelle centre hjælper dig med dette, sandsynligvis behøver du ikke engang at tage en kupon - de hjælper dig i receptionen.

Hvis alt er korrekt, vises "Bekræftet" -stemplet på din personlige konto i afsnittet "Mine data". Det er det, nu er hele funktionaliteten på siden åben for brugeren.

Anbefalede: