Sådan Oprettes Internettet På En Kinesisk Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Internettet På En Kinesisk Telefon
Sådan Oprettes Internettet På En Kinesisk Telefon

Video: Sådan Oprettes Internettet På En Kinesisk Telefon

Video: Sådan Oprettes Internettet På En Kinesisk Telefon
Video: Я буду ебать 2024, Kan
Anonim

Den indbyggede browser i den kinesiske telefon har ringe muligheder, og installationen af en tredjepart er ofte utilsigtet. Men selv på en sådan enhed kan du gennemse websteder uden kompleks formatering. For at gøre dette skal du indtaste oplysninger om adgangspunktet (APN) i det.

Sådan oprettes internettet på en kinesisk telefon
Sådan oprettes internettet på en kinesisk telefon

Instruktioner

Trin 1

Selve dataoverførselstjenesten på dit SIM-kort, hvis den blev modtaget for nylig, er allerede tilsluttet. Men i den form, som denne service leveres som standard, er den meget urentabel. Fra dit hjemområde skal du ringe til din operatørs supportteam. Følg vejledningen fra stemmeinformanten for at få forbindelse til en konsulent. Fortæl os, at du vil oprette forbindelse til ubegrænset mobilt internet. Du bliver bedt om en kommando til at forbinde den - skriv den ned. På samme tid bede om navnet på adgangspunktet (APN) til det mobile internet (under ingen omstændigheder WAP) og skriv det også ned.

Trin 2

Når forbindelsen er afsluttet, skal du ringe til den dikterede USSD-kommando. Derefter debiteres et relativt lille fast abonnementsgebyr fra din SIM-kortkonto, og selve dataoverførslen i hjemregionen vil ikke blive opkrævet.

Trin 3

Brug håndtaget på højre side til at låse berøringsskærmen på din telefon op. Tryk på tasten under nederste venstre hjørne af skærmen. En menu vises. Klik på ikonet "Tjenester", og vælg derefter "Datakonto" i den menu, der vises. Hvis den ikke er der, skal du vælge "Internet" og finde underemnet "Datakonto" i den.

Trin 4

Klik på menupunktet GPRS. Find et af de allerede oprettede adgangspunkter, vælg det og start redigeringen. Skift navnet til navnet på din operatør. Indtast det navn, der er dikteret af konsulenten, i APN-linjen. Indtast navnet på din operatør på linjen "Login" uden mellemrum med latinske bogstaver: mts eller beeline. Undtagelsen er "Megafon": i dette tilfælde skal du indtaste gdata i denne linje. Indtast den samme tekst i feltet Adgangskode. Klik på knappen Afslut på skærmen.

Trin 5

Find punktet "Indstillinger" i menuen "Tjenester". Der finder du underemnet "Vælg et SIM-kort". Marker blandt dem den, som den ubegrænsede dataoverførselstjeneste er tilsluttet. Vælg derefter det samme kort i menuen Profiler. Giv profilen et navn, der matcher operatørens navn. I feltet Startside skal du indtaste URL'en til ethvert websted uden kompleks sideformatering. I feltet Datakonto skal du vælge den af disse poster, du redigerede (se forrige trin).

Trin 6

Gem dine indstillinger, og genstart din telefon. Nu kan du gå online fra det.

Anbefalede: