Sådan Oprettes En Mobil Agent I Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Mobil Agent I Beeline
Sådan Oprettes En Mobil Agent I Beeline

Video: Sådan Oprettes En Mobil Agent I Beeline

Video: Sådan Oprettes En Mobil Agent I Beeline
Video: Mobile Agent. Инструкция. 2024, Kan
Anonim

Internetportalen Mail. Ru tilbyder sine brugere at downloade "AgentMail. Ru" - en messenger til kommunikation på netværket. Denne populære ressource er tilgængelig selv for dem, der er væk fra computeren, det er nok at downloade den mobile version af programmet til deres telefon. Efter download og konfiguration af agenten får abonnenter på Beeline-operatøren muligheden for altid at være i kontakt med deres venner.

Sådan oprettes en mobil agent i Beeline
Sådan oprettes en mobil agent i Beeline

Nødvendig

  • - registrering på Mail. Ru-webstedet;
  • - en mobiltelefon tilsluttet Beeline-netværket
  • - GPRS internet konfigureret på mobiltelefonen.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din telefon er konfigureret til GPRS-internet. Beeline-telefoner opretter automatisk forbindelse til det mobile internet. Hvis du slukkede for denne tjeneste, skal du oprette forbindelse igen - på operatørens websted eller ved at ringe * 110 * 181 # på telefonen og klikke på opkaldsikonet.

Trin 2

Download agentprogrammet på Mail. Ru-webstedet. Gå til m.mail.ru-siden fra din telefon. Gå til afsnittet "Programmer til din telefon" og klik på "Mobil agent med mail og ICQ". Download den foreslåede fil til din telefon.

Trin 3

Brug en computer til at modtage en "Agent" til din telefon via SMS. Gå til den tilsvarende side på webstedet, og indtast dit nummer i telefonens indtastningsfelt, og klik på knappen "Get". Modtag en SMS-besked på din telefon med et link til at downloade den krævede fil. Ved at klikke på linket, download filen med programmet til din telefon.

Trin 4

Brug en computer til at downloade programmet. På siden Mail. Ru skal du vælge den side, der tilbyder den mobile version af "Agent". I menuen til venstre skal du vælge platformen på din telefon (Java, Symbian, Windows Mobile, iOS) og klikke på den tilsvarende indskrift. Følg linket og download programmet til din computer.

Trin 5

Sæt mini-USB-kablet i porten på din telefon og det normale stik i computerporten. Computeren registrerer telefonen som et flashdrev. Vælg "Åbn mappe for at se filer", der tilbydes for at se telefonens delte mappe med undermapper. På din computer skal du kopiere mappen med det downloadede Agent-program og indsætte den i en passende undermappe i telefonens filsystem.

Anbefalede: