Sådan Uploades Spil Til Samsung

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades Spil Til Samsung
Sådan Uploades Spil Til Samsung
Anonim

Download af spil og applikationer via pc ser det samme ud for alle mobiltelefonmodeller. Du har kun brug for lidt fritid for at føje spillet til din telefon.

Sådan downloades spil til Samsung
Sådan downloades spil til Samsung

Nødvendig

PC, mobiltelefon, USB-kabel, software

Instruktioner

Trin 1

Når du har downloadet de spil, du har brug for til din telefon, til din computer, skal du installere software, der overfører dem til din enhed. En disk med den nødvendige software leveres med produktet, så du ikke behøver at kigge efter noget. Indsæt disken i computerdrevet, og afslut derefter softwareinstallationen. Under installationen af programmet anbefaler vi, at du forlader de standardstier, der er angivet som standard. Når du har installeret telefonapplikationen på din computer, kan du slutte den til din pc.

Trin 2

For at slutte din telefon til din computer skal du først indsætte den ene ende af kablet i en USB-port og den anden i det tilsvarende stik på din telefon. Det tager noget tid for systemet at identificere den nye enhed. Når enheden er identificeret, skal du aktivere applikationen til at arbejde med telefonen ved at dobbeltklikke på den tilsvarende genvej.

Trin 3

Find den mappe, hvor spilene er gemt, i det kørende program. I vinduet til venstre skal du åbne det afsnit, hvor du har downloadet spillet, og trække det til telefonens spilmappe. Afbryd ikke enheden fra computeren, før filoverførslen er afsluttet. Så snart spillet er installeret på din telefon, kan du gå ind i det tilsvarende afsnit i enhedens elektroniske menu.

Trin 4

Hvis du downloader spil til din telefon direkte fra Internettet, installeres applikationen automatisk.

Anbefalede: