Sådan Linkes Et Kort Til En IPhone Til Betaling

Indholdsfortegnelse:

Sådan Linkes Et Kort Til En IPhone Til Betaling
Sådan Linkes Et Kort Til En IPhone Til Betaling

Video: Sådan Linkes Et Kort Til En IPhone Til Betaling

Video: Sådan Linkes Et Kort Til En IPhone Til Betaling
Video: iPhone 10 (x) не работает apple pay (nfc), восстановление оторванных контактов. 2024, Kan
Anonim

Betaling for ethvert køb via specielle mobile enheder i smartphones bliver normen i hverdagen. Men ikke alle tilpasser sig straks til innovation. Opsætning af et kort til betaling for køb via iPhone er en simpel opgave - iPhone blev trods alt skabt præcist som kronen for enkelhed og æstetik.

Apple Pay
Apple Pay

Instruktioner om, hvordan du binder et kort til en iPhone til betaling

De fleste af os forlader hjemmet med tre grundlæggende fornødenheder: nøgler, tegnebog og smartphone. Men i løbet af de sidste par år bringer flere og flere mennesker de to sidste objekter sammen. Nej, vi taler ikke om telefonbokse, der også har kontanter. Din smartphone kan gemme dine økonomiske data og bruge dem til at foretage sikre, øjeblikkelige betalinger i butikken. Dette lyder måske vagt futuristisk, men du kan tjekke med din mobiltelefon, om det sted, hvor du handler, har det nødvendige udstyr.

Hvis du er ny i verdenen af app-baserede betalinger, men ønsker at gå fra den gamle tilgang til at arbejde med kontantfri betaling på dine kort, er det ret simpelt at opsætte alt, hvad du har brug for. Faktisk har du allerede alt hvad du har brug for til dette - lige i din IPhone.

Apple Pay kom først ud den 9. september 2014. Det er nu forudinstalleret på de fleste Apple-hardwareprodukter, inklusive Apple Watch og iPhone (mindst version 6 eller nyere). Du kan bruge dette program til at betale for køb på Internettet, i apps, i fysiske butikker: Apple Pay accepteres af ethvert punkt, der understøtter kontaktløse betalinger, såsom BestBuy, Staples, Disney-Store, Starbucks, Walgreens og mange andre.

Apple gør det utroligt nemt at komme i gang med Apple Pay-appen ved at give dig mulighed for hurtigt at linke den til dit eksisterende iTunes-kredit- eller betalingskort. Selvfølgelig skal din bank helt sikkert støtte Apple-Pay, men hvis banken af en eller anden grund ikke understøtter mobilbetalinger, kan du konfigurere dem både på Internettet og i butikken - med blot et par klik.

Banker, der understøtter Apple Pay, understøttes af de fleste finansielle institutioner og kreditkortselskaber i USA. Apple giver en opdateret liste over alle finansielle institutioner, der accepterer Apple Pay.

Sådan linkes din iTunes-betalingsmetode til ApplePay med blot et par tryk

  1. Start Passbook-appen på en Apple Pay-kompatibel iPhone eller iPad
  2. Træk det ned fra toppen af skærmen for at se et plustegn - klik på plustegnet
  3. Klik på Konfigurer "Apple Pay"
  4. Log ind på din iCloud-konto
  5. Klik på "Brug kort i fil med - iTunes"
  6. Tjek den 3-cifrede sikkerhedskode på bagsiden af dit kreditkort
  7. Accepter betingelserne

Du gjorde det!

Det er alt der er til det! Apple Pay kan tage et par sekunder at aktivere dit kort til brug. Du modtager en underretning, når dit kort er klar til brug.

Anbefalede: