Hvordan Man Skelner Mellem En Falsk Bosch

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skelner Mellem En Falsk Bosch
Hvordan Man Skelner Mellem En Falsk Bosch

Video: Hvordan Man Skelner Mellem En Falsk Bosch

Video: Hvordan Man Skelner Mellem En Falsk Bosch
Video: Jeg arbejder på Privatmuseet for de rige og berømte. Skrækhistorier. Rædsel. 2024, Kan
Anonim

BOSCH-firmaet på varemarkedet har altid været kendetegnet ved kvaliteten og holdbarheden af det præsenterede udvalg af værktøjer. For nylig er uærlige sælgere begyndt at bruge mærket. Et falsk værktøj vil helt sikkert fungere, men det svarer ikke til den deklarerede kvalitet og kapacitet. Hvordan køber man et kvalitetsprodukt og skelner det fra en mulig falsk?

Hvordan man skelner mellem en falsk Bosch
Hvordan man skelner mellem en falsk Bosch

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger produkter under BOSCH-mærket, skal du være opmærksom på kuffertens farve og instrumentets krop. Farven på kufferten og kroppen til et professionelt værktøj er blå, og for et hjemmelavet håndværk og haveværktøj er det grønt. BOSCH-firmalogoet på sagen og sagen er præget og har en dyb rød farve. Ved forfalskninger er logoet normalt limet på bogstaver.

Trin 2

Kroppen af et ægte professionelt instrument er blå-sort, mens en falsk er gråblå.

Uregelmæssigheder er synlige på sagen fra en falsk samling af dårlig kvalitet - "burrs" fra støbning, tilbageslag og store huller.

Trin 3

Informationsmærkat på et forfalsket produkt lavet af tynd film eller plast. På en sådan etiket er der ingen oplysninger om fremstillingslandet, men der er en indskrift i hieroglyffer. Produktkoden (ti-cifret nummer) svarer ikke til produktkoden fra BOSCH-kataloget. Malingen på kontakten er ikke pæn og udtværende. På et rigtigt instrument er der altid en knap - en lås; en sådan knap kan være fraværende i et falsk produkt.

Trin 4

Vær opmærksom på garantikortet og instruktionerne. Garantikortet for det originale instrument skal være A4, altid lyserødt med vandmærker. Garantikortet har et 16-cifret nummer, værktøjsmærkning, adresser på BOSCH-servicecentre. Instruktionerne skal indeholde en oversættelse på russisk.

Pas på, pas på forfalskninger!

Anbefalede: