Sådan Downloades Et Spil Til Din Sony Ericsson-telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Downloades Et Spil Til Din Sony Ericsson-telefon
Sådan Downloades Et Spil Til Din Sony Ericsson-telefon

Video: Sådan Downloades Et Spil Til Din Sony Ericsson-telefon

Video: Sådan Downloades Et Spil Til Din Sony Ericsson-telefon
Video: SONY XPERIA Z3 ЗА 4000 РУБЛЕЙ С ALIEXPRESS! ВПОЛНЕ ГОДНЫЙ ВАРИАНТ 2024, Kan
Anonim

Mobiltelefoner er længe ophørt med at være bare et praktisk kommunikationsmiddel. Nu har de en lang række forskellige funktioner, for eksempel en musikafspiller, et kamera, internetadgang, support til spil og e-mail.

Sådan downloades et spil til din Sony Ericsson-telefon
Sådan downloades et spil til din Sony Ericsson-telefon

Nødvendig

  • - computer;
  • - telefon;
  • - kabel
  • - Bluetooth-adapter.

Instruktioner

Trin 1

Kopier spillet til din telefon ved hjælp af MyPhoneExplorer-appen. Slut din telefon til din computer i telefontilstand, kør programmet. Klik på menuen "File", vælg kommandoen "Connect". Eller klik på knappen "Søg efter enhed" i applikationsindstillingerne.

Trin 2

Gå til fanen "Filer" i den øverste del af vinduet, klik på knappen, der viser en kop kaffe med en pil, vælg derefter spilfilen i krukkeformat, og vent, indtil spillet er indlæst i telefonen. Installationen af spillet til din telefon er nu afsluttet.

Trin 3

Gå til fanen "Filer", vælg "Telefonhukommelse", og gå derefter til mappen "Andet". Klik på den store grønne pil øverst i vinduet. Vælg applikation fra computer i jar-format. Vent til filen er downloadet.

Trin 4

Gå derefter til "File Manager" i telefonmenuen for at installere spillet på din Sony Ericsson-telefon, vælg filen med spillet og klik på "Install". Derefter skal du angive placeringen af spillet (mappen "Applications" eller "Games").

Trin 5

Brug trådløs Bluetooth-teknologi til at kopiere spillet til din telefon. For at gøre dette skal du slutte telefonen til computeren ved hjælp af den, opdatere listen over tjenester på pc'en. Ikoner fremhæves øverst på skærmen.

Trin 6

Find valgmuligheden Bluetooth-objekttryk, højreklik på den, vælg Send objekter. I dialogboksen, der åbnes, skal du angive jar-filen med spillet. Appen downloades til din telefon og installeres automatisk.

Trin 7

Tilslut din telefon til pc ved hjælp af Bluetooth, opdater listen over tjenester og find Bluetooth File Transfer Service, klik på ikonet, et opdagelsesvindue åbnes. Åbn derefter den ønskede mappe på din telefon eller på et USB-flashdrev, træk og slip fra en mappe på din computer for at slippe de filer, du har brug for. Installer derefter spillet ved hjælp af filhåndteringen på din telefon.

Anbefalede: