Sådan Finder Du Et Telefonnummer Efter En Adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Et Telefonnummer Efter En Adresse
Sådan Finder Du Et Telefonnummer Efter En Adresse

Video: Sådan Finder Du Et Telefonnummer Efter En Adresse

Video: Sådan Finder Du Et Telefonnummer Efter En Adresse
Video: Skip Trace For Free - Find Person By Phone Number, By Address, By Name, and more. 2024, Kan
Anonim

Hvis du har adressen på den person, du er interesseret i, kan du nemt finde ud af hans telefonnummer. I dette kan du ikke kun blive hjulpet af telefonbogen i byen i den trykte version, men også af dens elektroniske "kollega".

Sådan finder du et telefonnummer efter en adresse
Sådan finder du et telefonnummer efter en adresse

Nødvendig

Navn og adresse på abonnenten, telefonbogen, computeren med passende software

Instruktioner

Trin 1

Hvis søgningen efter telefonnummeret til en bestemt abonnent er blevet relevant for dig, kommer telefonbogen til din hjælp. Find sektionen i bogen ved hjælp af familieindekset. Når du har fundet et nøjagtigt match i efternavn og adresse, vil du se telefonnummeret til den person, du er interesseret i. Den digitale tidsalder har imidlertid gjort det meget nemmere at finde et telefonnummer efter adresse. I dag er der elektroniske versioner af telefonbøger, der giver dig mulighed for at søge efter en abonnent, selv uden hans efternavn.

Trin 2

Søgning og installation af den elektroniske version af telefonbogen. Det er her Internettet kommer til din hjælp. Indtast forespørgslen "bytelefonkatalog" i søgetjenestens felt. Find den software, du leder efter i resultaterne, og download den til din computer. Når biblioteket er på din pc, skal du installere det på din pc ved at starte installationsprocessen gennem den relevante genvej.

Trin 3

Søg efter et telefonnummer efter bopælsadressen. Efter at have ventet på installationen af guiden til din pc, skal du køre programmet. I søgekriteriefeltet skal du indtaste adressen på den abonnent, du er interesseret i, i den relevante linje og klikke på knappen "Søg". Resultatet venter ikke længe. På bare et sekund vil du kunne se søgeresultaterne.

Anbefalede: