Sådan Finder Du Et Telefonnummer På En Adresse I Ukraine

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Et Telefonnummer På En Adresse I Ukraine
Sådan Finder Du Et Telefonnummer På En Adresse I Ukraine

Video: Sådan Finder Du Et Telefonnummer På En Adresse I Ukraine

Video: Sådan Finder Du Et Telefonnummer På En Adresse I Ukraine
Video: Sådan finder du din adresse 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke har mulighed for at kommunikere med en person ved at køre op til hans hus, ville et alternativ være en telefonsamtale. For at finde telefonnummeret til en bosiddende i Ukraine på hans adresse er det nødvendigt at vise detektivkundskaber og finde ud af oplysninger fra tredjepartskilder.

Sådan finder du et telefonnummer på en adresse i Ukraine
Sådan finder du et telefonnummer på en adresse i Ukraine

Instruktioner

Trin 1

Find det telefonnummer, du leder efter, i byens telefonkatalog. Denne metode hjælper dem, der bor med den ønskede person i samme by og har adgang til borgernes papirkatalog. I dette tilfælde er det tilrådeligt at kende hans efternavn og fornavn, da listen er lavet præcist til denne information. Når du kun kender adressen, bliver du nødt til at bladre gennem mange sider på udkig efter en match.

Trin 2

Brug det elektroniske telefonkatalog. I øjeblikket er der mange lignende ressourcer på Internettet, der indeholder oplysninger om telefonnumre og adresser til alle beboere og virksomheder i byen. Brug for eksempel tjenesterne på webstedet https://spravkaru.net/ukraine/, https://www.inomer.net/ eller

Trin 3

Vælg den ønskede løsning, og indtast adressen, og klik derefter på knappen "Søg". Tjenesten giver dig alle de oplysninger, du har brug for. I nogle tilfælde er det bedre at kun indtaste gadenavn og husnummer i søgeforespørgslen, da ikke altid fuldstændige oplysninger er tilgængelige i sådanne kataloger. Omskriv telefonnumrene til naboerne til den person, du leder efter, og prøv at finde ud af den ønskede telefon gennem dem.

Trin 4

Kontakt tjenesten "Telefonkatalog over ukrainske byer" https://ukrainatelefon.com/, som giver de nødvendige oplysninger mod et gebyr. Katalogerne over dette system er meget bredere end for konventionelle kataloger, og konsulenter søger også efter data gennem deres kanaler, hvilket i høj grad øger chancen. Registrer dig på siden og læs betalingsbetingelserne. Typisk koster en anmodning ca. $ 1,99, og svaret modtages inden for en time.

Trin 5

Ring til telefonbureauet i byen Ukraine, hvor den person, du leder efter, bor. For at gøre dette skal du først finde ud af intercity-informationsnummeret, hvis du bor i en anden lokalitet. Disse oplysninger kan findes på byens officielle hjemmeside eller ved at ringe til din lokale helpdesk.

Trin 6

Husk, at sådanne tjenester kun giver oplysninger via telefonnumre og adresser til beboere mod et bestemt gebyr, og inden for en bestemt periode vil en faktura for betaling blive sendt til dit nummer.

Anbefalede: