Sådan Overføres Data Fra Mobiltelefoner Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Data Fra Mobiltelefoner Til En Computer
Sådan Overføres Data Fra Mobiltelefoner Til En Computer

Video: Sådan Overføres Data Fra Mobiltelefoner Til En Computer

Video: Sådan Overføres Data Fra Mobiltelefoner Til En Computer
Video: Hvordan man overfører billeder fra HTC Mobil til computer 2024, April
Anonim

Moderne mobiltelefoner er i stand til at afspille en række multimediefiler. Derudover er det undertiden vigtigt at være i stand til hurtigt at overføre information til en computer. Dette giver dig mulighed for at oprette kopier af din telefonbog og sms-beskeder.

Sådan overføres data fra mobiltelefoner til en computer
Sådan overføres data fra mobiltelefoner til en computer

Nødvendig

  • - PC Suite;
  • - USB-kabel.

Instruktioner

Trin 1

For nemt at overføre filer fra din mobiltelefon til din computer skal du bruge en kortlæser og et flash-kort i et passende format. Mange mobile enheder understøtter MicroSD- og MMC-formater.

Trin 2

Fjern USB-nøglen fra telefonen. Tilslut kortlæseren til din computer, og opdater driverne til denne enhed. Indsæt USB-flashdrevet i den relevante hardwarestik, og vent på, at det nye drev registreres.

Trin 3

Åbn menuen "Denne computer", og kopier de filer, du ønsker, til din pc-harddisk. Hvis du har et USB-kabel, skal du bruge det til at slutte din mobiltelefon til din computer.

Trin 4

Efter et stykke tid vises to nye drev i menuen "Denne computer": telefonhukommelse og et flashkort. Denne metode sparer dig besværet med at købe en kortlæser.

Trin 5

Desværre er det umuligt at oprette en højkvalitetssynkronisering af telefonbogen og andre vigtige filer ved hjælp af den beskrevne metode. Brug PC Suite-programmet til at udføre denne proces.

Trin 6

Download denne applikation fra udviklerwebstedet for den mobiltelefon, du bruger. Det er velegnet til arbejde med telefoner fra følgende virksomheder: Nokia, Samsung og Sony Ericsson. Installer PC Suite-softwaren (PC Studio).

Trin 7

Tilslut din mobiltelefon til din computer ved hjælp af et USB-kabel eller en Bluetooth-adapter. Når du har defineret enheden, skal du klikke på knappen "Synkroniser". Vent til denne proces er afsluttet.

Trin 8

Vælg "Telefonbog" og klik på knappen "Sikkerhedskopiering". Aktiver emnet "Synkroniser automatisk, når du er tilsluttet". Nu vil programmet automatisk kontrollere for nye kontakter og føje dem til sikkerhedskopien. Gå nu til menuen SMS-beskeder, og gem dine vigtige tekstfiler på din computer.

Trin 9

Brug PC Suite til at administrere dine tekstbeskedfiler og telefonbog. Dette giver dig mulighed for hurtigt at redigere de ønskede oplysninger.

Anbefalede: