Sådan Kontrolleres Kvaliteten Af din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Kvaliteten Af din Telefon
Sådan Kontrolleres Kvaliteten Af din Telefon

Video: Sådan Kontrolleres Kvaliteten Af din Telefon

Video: Sådan Kontrolleres Kvaliteten Af din Telefon
Video: How to check quality of your mobile phone 2024, Kan
Anonim

Nu for hver af os er mobiltelefonen blevet et middel, uden hvilket vi ikke kan forestille os livet. Næsten alle har en almindelig mobiltelefon eller smartphone. Men hvis du vil ændre din telefon, skal du vide, hvordan du kontrollerer kvaliteten af din telefon.

Sådan kontrolleres kvaliteten af din telefon
Sådan kontrolleres kvaliteten af din telefon

Nødvendig

  • - mobiltelefon;
  • - garantikort
  • - viden.

Instruktioner

Trin 1

Bed først konsulenten om at give dig et garantikort på din telefon. At have et garantikort giver dig en mobiltelefontjeneste i en bestemt periode.

Trin 2

IMEI skal angives i telefonboksen. Kontroller, om det matcher IMEI på telefonen. Hvis disse koder adskiller sig fra hinanden med mindst et ciffer, skal telefonen ikke tages.

Trin 3

Tænd telefonen (uden batteri), og ring * # 06 # på tastaturet. Den samme IMEI vises på enhedens skærm, tjek den med den på kassen og på garantikortet.

Trin 4

Tjek det tilbehørssæt, der følger med sættet. Sørg for, at hvert tilbehør er pakket i en separat pose. Selve telefonen skal holdes adskilt fra batteriet. Hvis du bemærker, at noget ikke er arrangeret og pakket i henhold til reglerne, betyder det, at telefonen allerede er tændt og muligvis mere end en gang. Bedre ikke at tage en sådan telefon.

Trin 5

Kontroller, at selve telefonen fungerer. Efter indlæsning skal du åbne menuen og kontrollere funktionen af alle taster. Sluk bare for T9-tilstanden først. Kontroller derefter forbindelsens kvalitet. Kommunikationsindikatoren på skærmen skal være på det maksimale niveau. Ring derefter til dine venner og kontroller, om du kan høre dem godt. Hvis der er nogen støj under en samtale, er en sådan telefon ikke værd at købe.

Anbefalede: