Sådan Oprettes En Passiv Subwoofer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Passiv Subwoofer
Sådan Oprettes En Passiv Subwoofer

Video: Sådan Oprettes En Passiv Subwoofer

Video: Sådan Oprettes En Passiv Subwoofer
Video: Usar subwoofer passivo en sistema 7.1 usando la zona 2 para darle potencia 2024, April
Anonim

I dag er flere og flere mennesker opmærksomme på bilakustik. Forskellige typer subwoofere er blevet meget populære. Imidlertid har ikke alle råd til denne luksus. Vejen ud af denne situation er uafhængigt at fremstille en passiv subwoofer.

Sådan oprettes en passiv subwoofer
Sådan oprettes en passiv subwoofer

Instruktioner

Trin 1

Først skal du overveje at lave en kasse til din fremtidige subwoofer. For at gøre dette skal du vælge en form. Bemærk, at det er meget vanskeligere at fremstille en cylindrisk kasse end en firkantet. Spånplade er velegnet til arbejde. Det er bedst at fastgøre dette materiale med selvskærende skruer. Brug derefter et stiksav til at lave et rundt hul foran på kassen. Du bliver nødt til at installere en højttaler i den. Lav også et hul i ryggen. Det er nødvendigt for output af ledningerne.

Trin 2

Dernæst skal du sørge for at afslutte sagen indefra. For at gøre dette skal du lægge lydisolerende ark i flere lag. Kassen må ikke udsende fremmede lyde, når den vibreres. Indretning skal tages meget alvorligt.

Trin 3

Når kassen er klar, kan du fortsætte med at udfylde den internt. Højttaleren skal være placeret korrekt, ellers får du ikke den forventede effekt. En god tætning anbefales omkring kanterne af det runde hul. Faktum er, at højttaleren konstant vibrerer. Det er usandsynligt, at du vil høre knæk og bank, når musik lyder. Placer højttaleren i huset, og skru den fast på de selvskærende skruer.

Trin 4

Tilslut ledningerne til højttaleren. Det anbefales at lodde dem. Før disse ledninger ud. Det er bedst at lave en "dad-mom" terminal på output. I dette tilfælde kan du nemt slukke for subwooferen og fjerne den fra bagagerummet, hvis det er nødvendigt.

Trin 5

Sæt derefter bomuldsuld i kroppen. Hun skal udfylde det helt. Vata bidrager til god lyd. Nu er det tilbage at afslutte kroppen udefra. Du kan bruge en bred vifte af materialer til dette. Tæppe er meget populært. Dæk subwooferen med dette materiale. Brug almindelig Momentlim. Tilslut ledningerne til forstærkeren, og test ydeevnen på din DIY-subwoofer.

Anbefalede: