Sådan ændres Sprog I HTC Sensation

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Sprog I HTC Sensation
Sådan ændres Sprog I HTC Sensation

Video: Sådan ændres Sprog I HTC Sensation

Video: Sådan ændres Sprog I HTC Sensation
Video: HTC One (M8) How to change your language Setting back to English or any other Language 2024, Kan
Anonim

HTC Sensation er en af de mest berømte smartphones fra det taiwanske firma, udgivet på Android-operativsystemet. Enhedens interface-sprog kan som standard konfigureres gennem enhedens menu, men i tilfælde af softwarefejl skal du installere Russification igen.

Sådan ændres sprog i HTC Sensation
Sådan ændres sprog i HTC Sensation

Instruktioner

Trin 1

Hvis du lige har ændret indstillingerne og ikke ved, hvordan du returnerer det russiske grænsefladesprog, skal du bruge de tilsvarende menupunkter i sektionen Indstillinger. Klik på ikonet for systemindstillinger, der ligner et gear og er placeret på systemets hovedskærm.

Trin 2

I listen over parametre, der vises, skal du finde afsnittet Sprog og input og klikke på det med din finger. Vælg sprogindstillingen fra listen. Find positionen "russisk" på den nye skærm. Når valget er foretaget, oversættes enheden tilbage til russisk.

Trin 3

Hvis der ikke er russisk på listen over sprog, skal du installere lokaliseringen. Gå til Play Market-programmet, der findes i hovedmenuen på din smartphone eller på dens hovedskærm. I søgemenuen skal du indtaste MoreLocale2. Søgelinjen er placeret øverst i applikationsvinduet.

Trin 4

Blandt de opnåede resultater skal du vælge den, der fuldt ud matcher den indtastede forespørgsel. Derefter skal du klikke på knappen Installer og vente på, at installationsprocessen er afsluttet. Du kan spore installationen ved hjælp af skærmens øverste meddelelseslinje.

Trin 5

Når du er færdig med at pakke sprogpakken ud, skal du vende tilbage til enhedens startskærm ved at trykke på centertasten på din HTC. Gå til Indstillinger - Sprog & input igen. På listen over tilgængelige sprog skal du vælge "Russisk" og genstarte enheden for at anvende ændringerne.

Trin 6

Hvis du efter installationen ikke har et tastatur på russisk, skal du gå til sektionen "Menu" - "Indstillinger" - "Sprog og tastatur" - "International tastatur" og sætte et flueben foran emnet med det russiske sprog. Opsætningen af det russiske sprog på HTC Sensation er nu afsluttet.

Anbefalede: