Sådan Overføres Penge Fra MTS Til Megafon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra MTS Til Megafon
Sådan Overføres Penge Fra MTS Til Megafon

Video: Sådan Overføres Penge Fra MTS Til Megafon

Video: Sådan Overføres Penge Fra MTS Til Megafon
Video: КАК ВЗЯТЬ ДЕНЬГИ В ДОЛГ НА ТЕЛЕФОНЕ?) 2024, Kan
Anonim

Fra tid til anden står mobilabonnenter over for spørgsmålet om, hvordan man overfører penge fra MTS til Megafon, da disse mobiloperatører er ret populære. Du kan hjælpe en ven og fylde hans konto ved blot at trykke på et par knapper på din telefon.

Prøv at overføre penge fra MTS til Megafon
Prøv at overføre penge fra MTS til Megafon

Instruktioner

Trin 1

Prøv at overføre penge fra MTS til Megafon ved hjælp af tjenesten "Fyld min konto op". Som en del af det kan din ven sende dig en besked på det rigtige tidspunkt med den relevante anmodning. For at gøre dette skal du ringe til servicekommandoen * 1163 * (abonnentens nummer) # og trykke på "Ring". Abonnentens telefonnummer kan ringes op i ethvert praktisk format: via "+7", "8" eller simpelthen i form af 10 cifre uden at angive en international kode. På samme tid kan du på denne måde ikke kun sende penge fra MTS til Megafon, men også genopfylde kontoen til en abonnent på Beeline-operatøren.

Trin 2

Aktivér Easy Payment-tjenesten for at overføre penge fra MTS til Megafon. Ring til kommandoen * 115 # og tryk på "Ring". Du føres til servicemenuen. Her skal du vælge kategorien "Mobiltelefon", hvor du fremover skal indtaste det ti-cifrede mobiltelefonnummer på den abonnent, som du vil sende penge til, og også angive overførselsbeløbet. Efter et stykke tid modtager du en bekræftelsesmeddelelse fra nummeret 6996. Inden for 15 minutter skal du sende en SMS-besked med en hvilken som helst tekst til den for at gennemføre overførslen. For at afvise meddelelsesteksten skal du indtaste nummeret 0.

Trin 3

Sørg for, at der ikke er noget forbud mod at overføre penge på din telefon, ellers kan du ikke overføre penge fra MTS til Megafon. Tjenesten “Let betaling” kan ikke bruges af abonnenter, der har aktiveret taksterne “Super MTS” eller “Super Zero”. I dette tilfælde er provisionen fra overførslen 10% af den, og efter operationen skal mindst 10 rubler forblive på din konto. Før du finansierer din vens konto, skal du tilføje penge til din egen.

Trin 4

Brug operatørens officielle ressourcer til at overføre penge fra MTS til Megafon. Vælg bare den relevante handling på Pay.mts-webstedet, og udfyld de angivne felter. Derudover er det meget mere praktisk for MTS-abonnenter at genopfylde hinandens konto, som kan bruge funktionen Direct Transfer til dette ved at ringe til kommandoen * 112 * (10-cifret nummer) * (beløb fra 1 til 300) #. At sende korte beskeder med en anmodning om at genopfylde en konto eller overføre penge fra en til en anden er gratis både i Rusland og rundt om i verden.

Anbefalede: